توانمندی محلات کم‌برخوردار از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند
توانمندی محلات کم‌برخوردار از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه توانمندی محلات کم برخوردار از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند اظهار کرد: طرح ۲۰۲۰ یک طرح مبارک بوده و نیازمند انسجام، وحدت و حرکت ایثارگرانه می باشد و طرحی است که برای محرومیت زدایی لازم است. تراب محمدی در جلسه هماهنگی طرح توانمندسازی ۲۰۲۰ […]


معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه توانمندی محلات کم برخوردار از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند اظهار کرد: طرح ۲۰۲۰ یک طرح مبارک بوده و نیازمند انسجام، وحدت و حرکت ایثارگرانه می باشد و طرحی است که برای محرومیت زدایی لازم است.

تراب محمدی در جلسه هماهنگی طرح توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار کشور، گفت: تبریز و آذربایجان شرقی از قدیم در حوزه خیرین سرآمد بوده است.

وی با اعلام اینکه با بررسی های انجام گرفته ۲۰۲۰ محله کم برخوردار در کشور شناسایی شده است گفت: ۱۰۱ محله در آذربایجان شرقی انتخاب شده که ۳۶ مورد آن مربوط به تبریز می باشد و اگر برنامه ریزی های لازم توسط دستگاه های متولی انجام شود، همکاری و حمایت های لازم در استان انجام خواهد شد.

وی افزود: چهار دستگاه ستاد اجرایی فرمان امام، هلال احمر، بهزیستی و کمیته امداد به عنوان متولی در این طرح انتخاب شده و سایر دستگاه ها خدمات خود را در این چارچوب ارائه خواهند داد.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: هر خدمتی که بتواند در جهت محرومیت زدایی مناطق و خدمت به انسان هایی که در آنجا سکونت دارند ارائه شود، جزو محورهای طرح ۲۰۲۰ خواهد بود.

وی افزود: مسکن، اشتغال، ورزش، بیمه سلامت و … جزو فعالیت های طرح ۲۰۲۰ است که هر ۴ دستگاه این وظایف محوله را انجام خواهند داد.

تراب محمدی خطاب به فرمانداران گفت: فرمانداران در شهرستان ها جلسات این طرح را به طور مرتب برگزار کرده و نتایج آن را جهت برنامه ریزی به استانداری اعلام کنند.

محمدی به شهرستان های هدف این طرح اشاره کرد و گفت: در شهرستان های تبریز، مراغه، میانه، مرند، سراب، اهر، چاراویماق، بناب، هشترود، هریس و عجب شیر اجرا خواهد شد.

معاون استاندار به اهمیت آموزش این طرح پرداخت و گفت: کار اصلی در حوزه آموزش و افرادی که ترک تحصیل کرده اند و یا از امکانات تحصیلی مناسب برخوردار نبوده اند بوده و اجرای آن بر عهده آموزش و پرورش است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی از برخی کم کاری ها در گذشته انتقاد کرد و گفت: اگر طرح ها و کارها در زمان خودش و به موقع اجرا می شد، امروز نیازی به اجرای طرح های ۲۰۲۰ یا امثال آن نبود. اما امروز دولت مجبور است به صورت جهادی این طرح ها را که بیشتر در مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین است اجرا کند.