تراکتورسازی به کمک مدیریت خدمات شهری کلان‌شهر تبریز می‌رود
تراکتورسازی به کمک مدیریت خدمات شهری کلان‌شهر تبریز می‌رود
از ظرفیت‌های خودروسازی تراکتورسازی برای نوسازی ناوگان خدمات شهری تبریز استفاده می‌شود.

به گزارش قلم پرس، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در حاشیه بازدید و مذاکره برای نوسازی ناوگان حوزه مدیریتش در گفت‌وگو با خبرنگاران در تبریز اظهار کرد: تراکتورسازی ظرفیتی نه تنها برای تبریز و استان، بلکه برای کشور محسوب می‌شود که مجموعه شهرداری و سازمان پسماندهای شهرداری و در راس آن شهردار کلان‌شهر تبریز تاکید بر استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت این مجموعه در ارائه خدمات بهینه و مطلوب به شهروندان دارند.

حبیبه هراتی افزود: در حال حاضر خدمات شهری کلان‌شهر تبریز با استفاده نزدیک به ۱۷۰ دستگاه انواع خودروهای خدماتی صورت می‌گیرد که متاسفانه از عمر بالا برخوردار بوده و فرسوده محسوب می‌شوند و بار مالی و هزینه‌ای و حتی سیستمی را به شهرداری تحمیل می‌کنند که براساس تاکیدات شهردار کلان‌شهر تبریز تصمیم بر نوسازی این ناوگان در دو مرحله و به تبع در سایه محقق شدن این امر ارائه خدمات شایسته به شهروندان لایق بهترین‌ها هستیم.

 وی با اشاره به اینکه روزانه بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ تن پسماند در سطح شهرستان تبریز جمع آوری می‌شود، اظهار داشت: سعی داریم با برنامه.نهای آموزشی و تشویقی شهروندان را برای کاهش این رقم، همراه و همیار شهرداری کنیم.

هراتی در این زمینه نیز از تراکتورسازی برای طراحی و تولید دستگاه زباله خشک کن استمداد یاری داشت.

در این بازدید مدیرعامل خودروسازان تراکتورسازی نیز با اشاره به ظرفیتهای تولیدی مجموعه تحت مدیریتش گفت: در خودروسازان انواع خودرهای تجاری تولید می شود و ما آمادگی آن را داریم هر نوع خودرو با انواع کاربری که مورد نیاز شهرداری باشد تولید و در اختیار این عزیزان قرار دهیم.

سعید پناهی افزود: همه ما در هر مسندی به دنبال آرامش،  آسایش و راحتی همنوعان خود هستیم در مجموعه تراکتورسازی نیز اهداف،  سیاست گذاری و برنامه ریزیها همگی در این راستا صورت می گیرد بنابراین آمادگی هر نوع همکاری جهت رفاه حال شهروندان از کشاورز تا همه اقشار جامعه در اقصی نقاط کشور و بخصوص در شهر اولین‌ها،  تبریز را داریم.

وی خاطرنشان کرد از زمان راه اندازی خط تولید خودرهای تجاری در گروه صنعتی تراکتوسازی ایران، انواع خودرهای تولیدی،  با کاربری‌های مختلف در سیستم‌ها و مجموعهها از جمله واحدهای صنعتی از صنایع تولیدی تا غذایی، شهرداری‌ها و … مورد استفاده قرار گرفته و در واقع این خودروهای آزمایش‌های عملی خود را نیز پاس کرده‌اند.

گفتنی است، خط تولید و مونتاژ انواع خودروهای تجاری سبک و سنگین، کشنده و ون، در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع، با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی و با ظرفیت تولید ۴ هزار دستگاه طی سفر رئیس جمهور و با حضور ایشان در شرکت خودروسازان دیزلی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به بهره‌برداری رسید.

شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان یکی از ۱۲ شرکت اقماری گروه صنعتی تراکتورسازی ایران می‌باشد که ۸ شرکت در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان‌شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور می‌باشد که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین و بالغ بر ۴۵ میلیون دلار ارز آوری طی سال گذشته از محل صادرات انواع تراکتور، موتور، قطعات ریخته و … برای کشور داشته است.

انتهای پیام/