هدایت تولیدات صنایع نساجی به سمت بازارهای صادراتی/ در حوزه تولید و تامین انواع نخ کمبودی در کشور وجود ندارد
هدایت تولیدات صنایع نساجی به سمت بازارهای صادراتی/ در حوزه تولید و تامین انواع نخ کمبودی در کشور وجود ندارد

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت حال صنعت نساجی را خوب توصیف کرد و گفت: در سه چهار سال گذشته اقدامات خوبی در صنعت نساجی انجام شده و اکنون نخ سیستم پنبه‌ای به اندازه نیاز در کشور تولید می‌شود. به گزارش قلم پرس،از تبریز، افسانه محرابی ظهر روز سه‌شنبه در […]



مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت حال صنعت نساجی را خوب توصیف کرد و گفت: در سه چهار سال گذشته اقدامات خوبی در صنعت نساجی انجام شده و اکنون نخ سیستم پنبه‌ای به اندازه نیاز در کشور تولید می‌شود.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، افسانه محرابی ظهر روز سه‌شنبه در جمع فعالان صنایع نساجی، کفش و چرم استان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: موضوع تامین انرژی واحدهای صنعتی باید از طریق نهادهای مرتبط استانی حل شود و ما نیز در ستاد برای تسهیل امور مختلف از صنایع حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به موضوع وضعیت قیمت و واردات محصولات نخ گفت: در حال حاضر قیمت مواد اولیه، هزینه‌های حمل و نقل و انرژی در دنیا افزایش یافته که کشور ما نیز از این قانون مستثنی نبوده است.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بخش عمده‌ای از نیاز محصولات نخ در کشور تولید می‌شود.

محرابی اضافه کرد: در پنج سال گذشته، تنها یک سال بالاترین واردات نخ سیستم پنبه‌ای به میزان ۶۰ هزار تن انجام شده که به طور متوسط این میزان حدود ۱۵ هزار تن است.

وی تصریح کرد: با اتخاذ ضوابط فنی می‌خواهیم تولید به سمت صادرات هدایت شود.

محرابی، حال صنعت نساجی را خوب توصیف کرد و یادآور شد: در سه چهار سال گذشته اقدامات خوبی در صنعت نساجی انجام شده و اکنون نخ سیستم پنبه‌ای به اندازه نیاز در کشور تولید می‌شود.

محرابی تاکید کرد: صنعت پوشاک رو به رشد است و ما هر ساله تلاش کرده‌ایم میزان واردات را مد نظر داشته باشیم.

وی متذکر شد: یکی از مشکلات اصلی در این بخش، صنفی بودن واحدهای پوشاک است که نمی‌توانستند محصولات نخ وارد کنند در این زمینه با توجه به اقداماتی که برای اخذ مصوبه مورد نیاز انجام شد مقرر شد واردات نخ انجام شود به‌طوریکه تولیدکننده می‌تواند به اندازه ۳۰ درصد نیاز خود واردات نخ داشته باشد.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه باید از واحدهای ریسندگی حمایت کنیم، اضافه کرد: هر دولتی برای حمایت از تولید داخل، سیاست‌های خاص خود را دارد.

محرابی ادامه داد: دولت باید وظایف خود را در خصوص مسائل و مشکلات تولید انجام دهد ولی در این زمینه بخش خصوصی نیز یک سری وظایف دارد که باید به آنها عمل کند.

وی خاطرنشان کرد: باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا واحدهای تولیدی به سمت تولید محصولات باکیفیت و رقابت‌پذیر هدایت شوند تا امکان صادرات ایجاد شود.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در تولید فرش ماشینی در جایگاه بسیار مناسبی قرار گرفته‌ایم ولی برای صادرات باید اقدامات اساسی انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی در حوزه‌های مختلف ابراز کرد: باید به منظور رشد و تداوم فعالیت پایدار در صنعت با هم تعامل و همکاری داشته باشید و یکی از اهداف اصلی واحدهای صنعتی، تولید محصولات صادراتی باشد.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: خوشبختانه بخش خصوصی در مسیر خوبی قرار گرفته است و برای افزایش مبادلات تجاری با سفرای کشورهای دیگر ارتباط برقرار کرده اند.

وی، بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات صنعتی را یک موضوع اساسی عنوان کرد و بیان داشت: بهره‌مندی از تکنولوژی مناسب و استفاده از مواد باکیفیت و نیروی انسانی کارآمد از جمله موارد مهم برای تولید محصولات رقابت پذیر و صادراتی است که در این زمینه پیگیر مسائل و مشکلات مرتبط هستیم.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حوزه تولید و تامین انواع نخ کمبودی در کشور وجود ندارد، افزود: در کنار واحدهای تولید هستیم و تمام تلاشمان را برای حمایت انجام می‌دهیم.

انتهای پیام/س