شورا جای باندبازی و طایفه گرایی نیست
شورا جای باندبازی و طایفه گرایی نیست

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: باند بازی، طایفه گرایی و جناح بازی موجب نارضایتی مردم از این نهاد می‌شود و باید به شدت از آن اجتناب شود و توانمندسازی و استفاده از ظرفیتهای مردمی و سرمایه‌گذاران متعصب و متعهد و تعامل و میدان دادن به آنها از دیگر انتظارات از شوراهاست. به گزارش قلم پرس،از تبریز، عابدین […]



استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: باند بازی، طایفه گرایی و جناح بازی موجب نارضایتی مردم از این نهاد می‌شود و باید به شدت از آن اجتناب شود و توانمندسازی و استفاده از ظرفیتهای مردمی و سرمایه‌گذاران متعصب و متعهد و تعامل و میدان دادن به آنها از دیگر انتظارات از شوراهاست.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، عابدین خرّم ظهر پنجشنبه در همایش شوراهای اسلامی و شهرداری‌های آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: فلسفه تشکیل شورای اسلامی شهرها تکمیل حلقه حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی با انتخاب مردم است و تمرکززدایی از امور ملی در مرکز کشور و انتقال آنها به شهرها و روستاها با مدیریت‌های محلی مهم‌ترین نقش و وظیفه این شوراهاست و باید از این ظرفیت به نحو احسن برای حل مشکلات مردم و جامعه استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: در این بین انتخاب شهرداران به عنوان یکی از چالش‌ها و آسیب‌های شوراها در تمام دوره‌ها مطرح بوده و هست و در سالگرد تشکیل شورای ششم شهری داریم که در همین مدت سه شهردار به خود دیده است و این آسیب جدی به ثبات مدیریت شهری است و باید با مطالعه و اولویت‌بندی درست شاخص‌ها در این زمینه نسبت به انتخاب شهرداران توسط شوراها اقدام شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی هماهنگی و همدلی با مجموعه معتمدین و مسؤولان را از دیگر وظایف شوراها دانست و گفت: از شوراهای اسلامی شهر و روستا انتظار می‌رود با مطالعه جدی و مشاوره دقیق و بررسی سوابق، برنامه و اولویت‌های کوتاه، میان و بلندمدت شهری را تعیین و با همکاری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها به سمت حل مشکلات در چارچوب این برنامه‌ها حرکت کنند.

وی افزود: شوراهای اسلامی برای خدمت آمده‌اند و باند بازی و طایفه گرایی و جناح بازی موجب نارضایتی مردم از این نهاد می‌شود و باید به شدت از آن اجتناب شود و توانمندسازی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سرمایه‌گذاران متعصب و متعهد و تعامل و میدان دادن به آنها از دیگر انتظارات از شوراهاست.

خرّم خاطرنشان کرد: اگر مردم عزم و اراده برای حل مشکلات را در شوراها و مسؤولان ببینند، به‌طور حتم همکاری و همیاری لازم را در این خصوص خواهند کرد و نتیجه آن را در حوزه‌هایی مانند ساخت مدارس توسط خیران می‌بینیم و اعتمادسازی تنها لازمه تحقق این مهم است.

وی ادامه داد: گردشگری یکی از مهم‌ترین منابع برای درآمدهای پایدار است و در کشوری زندگی می‌کنیم که ظرفیت‌های بالایی در این بخش برای جذب سرمایه‌گذار دارد و در شوراهای اسلامی باید به حفظ و احیای هویت ایرانی و اسلامی شهرها و روستاها توجه شود و برنامه‌های آبادانی و عمرانی شهری و روستایی بر این اساس پی‌ریزی شوند تا پیام تاریخی و هویتی شهرها به بهترین شکل بیان شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر لزوم پیگیری جدی مسائل از دستگاه‌های اجرایی و وزرا اذعان  داشت: متأسفانه ارتباط نمایندگان مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستای استان با وزارت کشور ضعیف است و باید با دسته بندی مسائل و مشخص کردن اولویت‌ها  نسبت به تقویت این ارتباط از طریق مجموعه اجرایی استان و وزارتخانه تلاش کنند.

انتهای پیام/ ۶۰۰۳۶/س