معماری به‌کار رفته در تبریز سنخیتی با الگوهای ایرانی – اسلامی ندارند
معماری به‌کار رفته در تبریز سنخیتی با الگوهای ایرانی – اسلامی ندارند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: متأسفانه علی‌رغم قدمت تاریخی شهرهایی مانند تبریز، معماری خاصی در برخی ساخت‌وسازها به کار برده می‌شود که سنخیتی با الگوهای ایرانی – اسلامی نداشته و اساساً اصالت ندارند. به گزارش قلم پرس،از میانه، جبارعلی ذاکری امروز در جلسه مجمع کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی استان آذربایجان‌شرقی که […]



معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: متأسفانه علی‌رغم قدمت تاریخی شهرهایی مانند تبریز، معماری خاصی در برخی ساخت‌وسازها به کار برده می‌شود که سنخیتی با الگوهای ایرانی – اسلامی نداشته و اساساً اصالت ندارند.

به گزارش قلم پرس،از میانه، جبارعلی ذاکری امروز در جلسه مجمع کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی استان آذربایجان‌شرقی که به میزبانی میانه برگزار شد با اشاره به لزوم نظام‌مند کردن ساخت‌وسازها اظهار کرد: شورای اسلامی شهرها می‌توانند با مصوبات و نظارت بر اجرای آن، حتی در جزئیات ساخت‌وسازها مانند نماهای ساختمان‌ها تأثیر مثبتی داشته باشند.

وی، نظام‌مند کردن فعالیت‌های شهری با بهره‌گیری از آی‌تی بیس (فناور محور کردن) نمودن آنها را نیز از دیگر برنامه‌هایی برشمرد که لازم است شوراها و شهرداری‌ها روی آن کار کنند تا دیدارهای چهره‌به‌چهره برای پروسه‌هایی مانند ساخت‌وسازها و اخذ مجوزها از بین برود.

ذاکری، تسریع و  قابل پایش و رصد بودن فرآیندها، افزایش رضایتمندی و کاهش چشمگیر برخی تخلفات را از مهم‌ترین مزایای فناورمحور کردن فعالیت‌های شهری برشمرده، افزود: تعدادی از شهرهای استان در این زمینه گام‌های خوبی برداشته‌اند که باید برای سایر شهرها الگو شده و روش‌های دستی به آی‌تی بیس تغییریافته روند اصلاح گردد.

معاون استاندار، مشغول بودن به کارهای جاری و روزمره را عامل غلبه بر تفکر خلاقانه و تغییر روش‌ها عنوان کرده، گفت: برخی اختیارات در سطح استانی می‌تواند باهدف تسریع کارها و جلوگیری از کارهای دست‌وپاگیر به شهرستان‌ها تفویض شود و ما آماده بررسی آنها و تفویض اختیار هستیم.

پایان پیام/س