ایجاد بیمارستان صنعتی برای رشته‌های غیرپزشکی در تبریز
ایجاد بیمارستان صنعتی برای رشته‌های غیرپزشکی در تبریز
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از ایجاد بیمارستان صنعتی برای رشته‌های غیرپزشکی در تبریز خبر داد.

به گزارش قلم پرس، آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: امروز یکی از روزهای بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور است، ۲۳ آبان ماه سال ۱۳۶۱، اولین واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر اولین‌ها، فرهنگ و هنر و ادب تبریز تاسیس شد.

وی افزود: نهالی که در ۲۳ آبان ماه کاشته شد، امروز درخت تنومند با یک میلیون ۲۷۵ هزار دانشجوی انتخاب واحد کرده است که تا چند صباح دیگر بیش از ۳ هزار نفر به جمع آن اضافه خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با تاکید بر نقش روسای قبلی و فعلی دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق اهداف دانشگاه، گفت: امروز یک مجموعه عظیم علمی و فرهنگی در تبریز در حال ایجاد است و این به همت تلاشگران این دانشگاه محقق شده است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین شبکه علمی استان با ۳۵ واحد و مرکز که یک واحد مستقل علوم پزشکی و یک واحد بیمارستانی است.

رنجبران بیان داشت: از سال ۹۸ یکسری تحولات خوب در دانشگاه رخ داده است؛ در اوج فعالیت خود یک میلیون و ۸۰ هزار نفر دانشجو داشت که به علت افزایش بی‌رویه دانشگاه‌ها در کشور دانشجویان دانشگاه در سال ۹۸ به ۸۷۰ هزار نفر رسیده بود.

۱.۳ میلیون دانشجوی دانشگاه آزاد در استان

وی افزود: اما با یکسری تمهیدات روند روبه رشد در دانشگاه اتفاق افتاده است که امروز به سمت یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر رسیده‌ایم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان به نقش خانواده‌ها در افزایش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: امروزه خانواده‌ها به سمت تضمین آینده فرزندان خود هستند و هرجا تضمینی باشد فرزندان خود را به آن سمت سوق می‌دهند.

افزایش ۲۰ درصدی تعداد دانشجویان

وی ابراز کرد: این دانشگاه صاحب اساتید نخبه و دو درصد دانشمندان جهان است و ما همه سعی خود را کردیم تا از توانمندی‌های استان بهره ببریم.

رنجبران خاطرنشان کرد: تعداد پذیرش دانشگاه آزاد نسبت به دو سال گذشته بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سند تحول و تعالی دانشگاه را مورد اشاره قرار داد و گفت: برنامه ۵ ساله دانشگاه تدوین و ابلاغ شده است و هر سال ارزیابی دانشگاه دقیقا بر مبنای این ارزیابی صورت می‌گیرد.

وی گفت: دو سال پیش جایگاه ۲۲ و سال گذشته رتبه ۱۶ و امسال رتبه ۴ را بین عملکرد دانشگاه‌های کشور داشتیم و ما به این رتبه اکتفا نکرده و تا نقطه مورد هدف تلاش خواهیم کرد.

رنجبران یادآور شد: امسال ۴ رشته در مقطع دکتری برای استان اخذ کردیم؛ به سوریکه تخصیص مقطع تحصیلی تکمیلی یک فرآیند سختی بود که ما این کار را کردیم.

وی گفت: با تغییر جدی که دانشگاه در تحول آموزشی دنبال می‌کند امسال دانشکده هوش مصنوعی، صنعت ساختمان، انرژی، هنر و رسانه، جامعه و حکمرانی و غیره به دانشگاه اضافه خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: تاثیرگذاری دانشگاه آزاد در جامعه را می‌توان در بخش‌های مختلف دید؛ برای مثال در انتخابات نظام مهندسی می‌توان سهم دانشگاه آزاد را ببینید که حاکی از اعتماد جامعه است.

وی بیان داشت: امروز واحد بستان‌‎‌آباد رتبه اول و واحد تبریز رتبه شایسته تقدیر در بخش ارتقای فرهنگی شده است.

رنجبران گفت: تست اولین دستگاه از اولین خط فول مکانیک تراکتورسازی به همت دانشگاه آزاد اسلامی در تراکتورسازی با موفقیت انجام گرفته است.

وی افزود: ایجاد کارخانه تولید کامپوزیت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شبستر، تولید جلبک اسپرولینا و برنامه توسعه این طرح، افزودن یک بخش ام آر آی در بیمارستان امام سجاد(ع)، ایجاد پلتفرم کسب و کار از جمله کارهای موفق انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان متذکر شد: امروزه کسب و کار از حالت سنتی به سمت مدرن تغییر یافته است و تحول در آن با سرعت بیشتری در حال انجام است؛ کسب و کار پلتفرمی بر مبنای قدرت شبکه و سطح د انش و فناوری ایجاد ثروت می‌کند، حتی دانشگاه‌ها نیز به سمت پلتفرمی می‌رود.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با الگوگیری از نظام آموزش پزشکی برای رشته‌های غیرپزشکی نیز یک پلتفرم ایجاد کند.

رنجبران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز سعی دارد یک بیمارستان صنعتی برای رشته‌های غیرپزشکی ایجاد کند تا افراد فارغ‌التحصیلان قبل از فارغ‌التحصیلی ابتدا مهارت رشته خود را یاد بگیرد و سپس دانشنامه بگیرد. 

وی گفت: ما نوید این را می‌دهیم که یک تحول بزرگ آموزش در سراسر کشور در تبریز ایجاد  خواهد شد و به الگوی دانشگاه‌های غیرآزاد هم تبدیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ادامه داد: ما با صنایع بزرگ اعم از تراکتورسازی، مس، صنایع بزرگ استان در خصوص این بیمارستان صنعتی گفتگوهایی شده است و همچنین یکسری تامین کننده خرد کشور یعنی سه هزار و ۲۲۸ تامین کننده نیز وارد این موضوع شده است.

وی ابراز کرد: بزرگترین صندوق غیردولتی کشور برای دانشگاه آزاد اسلامی است و همچنین بزرگترین شبکه مهندسی کشور نیز از آن دانشگاه آزاد اسلامی است.

رنجبران بیان کرد: بزرگترین پروژه تحولی دانشگاه آزاد اسلامی یعنی ایجاد بیمارستان صنعتی به دانشگاه آزاد اسلامی سپرده شده است و قطعا این پروژه در تبریز بهترین نتیجه را خواهد داشت. زیرا تبریز قطب صنعتی کشور است و قوی‌ترین دانشگاه آزاد اسلامی کشور هم خود تبریز است.

تحصیل ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ دانشجو بین‌الملل در دانشگاه داریم و روند جذب دانشجو نیز رو به رشد است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بیان داشت: خدا را شاکر هستیم دانشگاه آزاد اسلامی اگرجه مشکلات مالی دارد ولی به شدت رو به توسعه است.

وی افزود: حدود ۱۱۰ هزار دانشجو زمانی داشتیم و به نسبت آن زیرساخت‌ها را آماده کرده است و روزی این میزان دانشجو به ۱۷ هزار رسید.

رنجبران گفت: امروز از افزایش دانشجو تا ۶۲ هزار حرف می‌زنیم؛ ما روزانه لیستی برای افراد ثبت نام کننده داریم، واحدهایی که بیشترین جذب را داشته اسکو است که یک زمانی بیشترین مشکلات را داشت، واحد کلیبر یک هزار و ۳۰ نفر دانشجو جذب کرده است، واحد صوفیان از جمله دانشگاه‌های مشکل دار بود.

وی آمارها حاکی از آن است که ۵ واحد اول جذب دانشجو این واحدهایی بودند که مشکلات جدی داشتند.

انتهای پیام/