۵۲ میلیون ایرانی دارای گواهینامه رانندگی ۳۷ میلیون وسیله نقلیه را می کنند
۵۲ میلیون ایرانی دارای گواهینامه رانندگی ۳۷ میلیون وسیله نقلیه را می کنند

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه ما تقریباً ۳۷ میلیون وسیله نقلیه داریم که ۳۵ درصد وسیله نقلیه کشور در سن فرسودگی و اقساط قرار دارند، گفت: ۵۲ میلیون نفر در کشور ما گواهینامه رانندگی دارند که هرسال یک میلیون و هشتصد نفر گواهینامه جدید دریافت می‌کنند. به گزارش قلم پرس،از تبریز، سردار کمال هادیان‌فر […]



رئیس پلیس راهور با بیان اینکه ما تقریباً ۳۷ میلیون وسیله نقلیه داریم که ۳۵ درصد وسیله نقلیه کشور در سن فرسودگی و اقساط قرار دارند، گفت: ۵۲ میلیون نفر در کشور ما گواهینامه رانندگی دارند که هرسال یک میلیون و هشتصد نفر گواهینامه جدید دریافت می‌کنند.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، سردار کمال هادیان‌فر امشب در جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات استان، با بیان اینکه شاخص‌های توسعه‌یافتگی، انضباط ترافیکی و کاهش تصادفات است اظهار کرد: یک زمانی گفته می‌شد که در بروز تصادفات سه عامل انسان، راه و وسیله نقلیه نقش دارند؛ ولی الان پنج عامل مدیریت، راه، وسیله نقلیه و انسان و آموزش در این زمینه نقش دارند.
 

وی افزود: ۹۶ درصد حمل‌ونقل کشور، حمل‌ونقل زمینی است و حجم ترددها  در سال گذشته  ۷/۶ میلیارد تردد در ۲۹۷ هزار کیلومتر راه‌های کشور بود.

۷۰۳ شهر ایران پلیس راهور ندارد

هادیان‌فر ادامه داد: یک هزار و ۴۴۰ شهر در کشور داریم که ۷۰۳ شهر از این عدد فاقد پلیس راهور است این شهرها همان شهرهای جدیدی که در تقسیمات کشوری به شهر ارتقا یافته‌اند و در استان آذربایجان شرقی نیز ۴۵ شهر فاقد پلیس راهور هستند.

ایران ۳۷ میلیون وسیله نقلیه دارد/ ۵۲ میلیون ایرانی گواهینامه رانندگی دارند

رئیس پلیس راهور کشور افزود: ما تقریباً ۳۷ میلیون وسیله نقلیه داریم که ۲۶ میلیون خودروی سبک تقریباً حدود ۶۱ درصد و باقی آن موتورسیکلت‌ها هستند و ۳۵ درصد وسیله نقلیه کشور در سن فرسودگی و اقساط قرار دارند. همچنین ۵۲ میلیون نفر در کشور ما گواهینامه رانندگی دارند که هرسال یک میلیون و هشتصد نفر گواهینامه جدید دریافت می‌کنند.

۵۲۰۰ نقطه حادثه خیز در ایران

وی گفت: ما ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور داریم که ۲ هزار نقطه آن شهری و ۳ هزار و ۲۰۰ نقطه آن جاده‌ای است.

 هادیان‌فر افزود: میزان مرگ ناشی از تصادفات رانندگی در ساله‌ای ۸۱ تا ۸۳ افزایش داشت؛ اما  از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۵ روند کاهشی داشته است، اما از این سال به بعد دوباره روبه‌افزایش گذاشته است. در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۹۴۵۰ نفر جان‌باخته و ۳۷۸ هزار مجروح داشتیم که اگر کنترل نشود شاهد افزایش آمار تلفات جاده‌ای خواهد داشت. این داده‌ها حاکی است به طور متوسط سالانه حدود ۱۶ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور جان خود را از دست می‌دهند و هیچ راهکاری برای جبران خسارت معنوی به جان‌باختگان حوادث جاده‌ای ارائه نشده است.

در این جلسه دستگاه‌های مسئول گزارش اقدامات خود در راستای کاهش حمل‌ونقل جاده‌ای ارائه دادند.

پایان پیام/