عدم دسترسی چندروزه مردم به آب در برخی مناطق آذربایجان شرقی قابل قبول نیست
عدم دسترسی چندروزه مردم به آب در برخی مناطق آذربایجان شرقی قابل قبول نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تنش آبی در استان گفت: این که در یک شهر یا روستا مردم چند روزبه آب دسترسی نداشته باشند قابل قبول نیست و مسئولین با همکاری همدیگر باید در رفع مشکل مردم جدی باشند. به گزارش قلم پرس،از آذربایجان شرقی، جبارعلی ذاکری امروز در سومین […]



معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تنش آبی در استان گفت: این که در یک شهر یا روستا مردم چند روزبه آب دسترسی نداشته باشند قابل قبول نیست و مسئولین با همکاری همدیگر باید در رفع مشکل مردم جدی باشند.

به گزارش قلم پرس،از آذربایجان شرقی، جبارعلی ذاکری امروز در سومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار کرد: حضور در کنار مردم و اطلاع رسانی در حوزه‌های مختلف مشکلات موجود، ضمن اقناع افکار عمومی می‌تواند در ارائه راهکار برای حل آن‌ها مفید و موثر باشد.

 وی مشکل کم آبی برخی مناطق استان همچون تبریز و هوراند را از جمله مواردی برشمرد که باید به صورت جدی پیگیری شود و برای حل آن با تامین تجهیزات لازم و استفاده از تانکر‌های آب و البته مدیریت بهینه برای استفاده از این تجهیزات و امکانات، اقدام کرد و از مشارکت و همیاری مردم هم بهره برد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی هم به تنش آبی موجود و قطعی‌های مکرر آب در برخی شهر و روستا‌های استان اشاره کرد و گفت: سپاه عاشورا، ارتش و شرکت آب و فاضلاب استان برای تأمین آب موردنیاز این مناطق، تانکر‌هایی اختصاص داده است و با هماهنگی مدیریت بحران استان در زمان مقتضی برای آبرسانی از این تانکر‌ها استفاده می‌شود تا دست‌کم مردم تا حل کامل مشکل کم‌آبی و قطعی آب، گذران زندگی کنند.

محمدباقرهنربر حادثه‌خیز بودن برخی مناطق استان را هم یادآور شد و افزود: در صورت بروز حوادث طبیعی احتمالی، امکان اسکان اضطراری ۲۰۰ هزار نفر در استان وجود دارد و این امکانات همراه با زیرساخت‌های لازم در شهرستان‌های تبریز، میانه، اهر، مرند، مراغه و شبستر فراهم است.

وی همچنین به‌ضرورت شناسایی ساخت‌وسازهای غیرمجاز و غیراصولی به‌خصوص در کلان‌شهر تبریز تأکید کرد و گفت: این ساخت‌وسازها نه‌تنها در زمان بروز حوادث طبیعی احتمالی همچون سیل و زمین‌لرزه، در معرض خطر دوچندان قرار دارند؛ بلکه امکان امدادرسانی به آسیب‌دیدگان را هم با مشکل مواجه می‌کند و این موضوع به‌یقین در افزایش آمار مرگ‌ومیرها هم تأثیر خواهد داشت.

به گفته هنربر، ستاد مدیریت بحران استان با برگزاری مانور‌های متعدد، ایجاد خانه‌های هلال و آموزش نیرو‌های امدادی متخصص، بنا دارد در زمان بروز حوادث طبیعی احتمالی به بهترین شکل عمل کرده و در کاهش آمار مرگ‌ومیرهای ناشی از این حوادث، نهایت اهتمام و تلاش خود را به کار گیرد.

 در این جلسه اقدامات و برنامه‌های نشست مدیران کل بحران استانداری‌های سراسر کشور به میزبانی آذربایجان شرقی توسط مدیرکل مدیریت بحران استان تبیین شد و همچنین مسئولین شرکت آب منطقه‌ای و شرکت آب و فاضلاب استان از وضعیت تأمین آب شرب کلان‌شهر تبریز و سایر شهرهای دارای تنش آبی استان گزارش ارائه دادند و درمورد برآورد نیازهای دستگاه‌های اداری و خدماتی جهت پیگیری اعتبار و اسکان اضطراری محلات استان نیز بحث و تبادل نظر شد.
 

پایان پیام/