حذف روادید با ۶۰ کشور جهان، گامی مهم در توسعه گردشگری کشور
حذف روادید با ۶۰ کشور جهان، گامی مهم در توسعه گردشگری کشور

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی حذف روادید با ۶۰ کشور جهان را گامی مهم در توسعه گردشگری منطقه عنوان کرد. به گزارش قلم پرس،از تبریز، تراب محمدی امروز در مراسم گرامیداشت هفته گردشگری با اشاره به اینکه پس از سپری شدن دوران کرونا صنعت گردشگری در اقصی نقاط جهان از جمله ایران رونق […]



معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی حذف روادید با ۶۰ کشور جهان را گامی مهم در توسعه گردشگری منطقه عنوان کرد.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، تراب محمدی امروز در مراسم گرامیداشت هفته گردشگری با اشاره به اینکه پس از سپری شدن دوران کرونا صنعت گردشگری در اقصی نقاط جهان از جمله ایران رونق گرفته است، اقدامات دولت سیزدهم در این حوزه را بسیار وسیع و مهم خواند و گفت: باید از این فرصت برای توسعه صنعت گردشگری کشور و آذربایجان شرقی نهایت استفاده را کرد.

سفر ۱۷۰ هزار گردشگر خارجی به آذربایجان شرقی

معاون هماهنگی امور سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی استقبال گردشگران خارجی از اماکن، مراکز گردشگری و تاریخی تبریز و آذربایجان شرقی طی ۲ سال اخیر را نسبت به سال‌های گذشته چشم‌گیر خواند و اظهار کرد: طی این ۲ سال بیش از ۱۷۰ هزار نفر گردشگر خارجی از کشورها و قاره‌های مختلف به این استان سفر و بر اساس آمارهای مستند حداقل یک شب را در شهرها و روستاهای منطقه سپری کرده اند.

محمدی با تاکید بر اینکه اداره کل میراث‌فرهنگی و همچنین فعالان بخش خصوصی باید نسبت به توسعه گردشگرپذیری استان اقدام کنند، یادآور شد: بر همین اساس برای سال‌های بعد باید برنامه ریزی پذیرش حداقل یک میلیون نفر گردشگر خارجی در استان را هدف گذاری کنیم.

او فعالیت‌های دیپلماسی گردشگری دولت سیزدهم را بسیار مهم و موفقیت آمیز توصیف و اضافه کرد: حذف روادید با حداقل ۶۰ کشور جهان جزو برنامه های اولویت دار دولت برای توسعه صنعت گردشگری است که تاکنون ۱۲ کشور نهایی شده است و بقیه نیز به تدریج محقق می‌شود.

محمدی حذف روادید با کشورهای مختلف را فرصت مناسب برای ورود گردشگران خارجی به آذربایجان شرقی دانست که می‌تواند سود و منافع کلان اقتصادی و اشتغالزایی را به همراه داشته باشد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی یکی از پیش نیازهای توسعه گردشگری را مربوط به ایجاد زیرساخت ها و مراکز اقامتی مدرن دانست و ادامه داد: از چند سال قبل اقدامات و برنامه‌های بسیار متنوع و سرمایه‌گذاری بسیار کلان در آذربایجان شرقی شروع شد و در حال حاضر تعدادی از آن‌ها در مرحله بهره‌برداری قرار گرفته است که باید این طرح‌ها سرعت گرفته و بر تعداد آن‌ها افزوده شود.

محمدی هتل‌سازی، اقامتگاه های بومگردی، طبیعت گردی، آموزش فعالان حوزه گردشگری و توجه به گردشگری سلامت و درمان را از زمینه‌های بسیار مهم و محوری برای توسعه گردشگری آذربایجان شرقی عنوان کرد.

پایان پیام/