بزرگترین موسسات خیریه مربوط به کشورهایی است که نظام مالیاتی قوی دارند
بزرگترین موسسات خیریه مربوط به کشورهایی است که نظام مالیاتی قوی دارند

به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان، حجت میرزایی در این نشست با اشاره به تجارب کشورهای دیگر در خصوص نظام مالیاتی نظام مند گفت: بزرگترین موسسات خیریه مربوط به کشورهایی است که نظام مالیاتی قوی دارند و از هر منبعی که درآمد داشته باشند مالیات بر در آمد و جریان وجوه […]

به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان، حجت میرزایی در این نشست با اشاره به تجارب کشورهای دیگر در خصوص نظام مالیاتی نظام مند گفت: بزرگترین موسسات خیریه مربوط به کشورهایی است که نظام مالیاتی قوی دارند و از هر منبعی که درآمد داشته باشند مالیات بر در آمد و جریان وجوه و درآمدها و هزینه خانوار ها کاملاً شفاف است.
 وی گفت: اگر نظام مالیاتی  توانمند باشد  پرداختن به مصادیق مسئولیت های اجتماعی نظیر ارتقا  مهارت نیروی انسانی، حفظ میراث فرهنگی ، کمک به شادابی جامعه و حوزه پزشکی و حفظ محیط زیست  به خوبی انجام خواهد شد.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سابقه تاریخی استان در کارهای خیرخواهانه  به انجام فعالیت های  شفاف تأکید کرد و افزود: این اقدامات باید دارای نظام حسابرسی و حسابداری بوده و حتی پاسخگو بودن  افرادی که  کمک دریافت می کنند نیز باید در این سازو کار تعریف شود.
میزرایی  با بیان این که  فرصت های اشتغالزایی و سرمایه گذاری  خوبی در استان اصفهان وجود دارد ، اظهارکرد: توجه به ظرفیت های  شرق استان  و جایگزینی کشت های پرآب به کشت های کم آب بر و توسعه بوم گردی  و استفاده از روش های  نوین کشاورزی و دامداری در غرب استان از اهمیت بالایی برخوردار است .
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون،  کار و رفاه اجتماعی  گفت: اتاق بازرگانی استان اصفهان “نظام نامه مسئولیت اجتماعی را  برای بهره برداری” حداکثری از ظرفیت  شرکت های شستا تنظیم و  ارائه کند .