دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وضعیت خوزستان گفت: مدیران خوزستان باید خوزستانی باشند. مگر خوزستان کم نخبه دارد؟ اکنون فرزندان عشایر دارای مدارج علمی بالایی هستند و اگر در استان استفاده نشود، در کجا از این ظرفیتها استفاده شود؟ به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، محسن رضایی در همایش […]
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وضعیت خوزستان گفت: مدیران خوزستان باید خوزستانی باشند. مگر خوزستان کم نخبه دارد؟ اکنون فرزندان عشایر دارای مدارج علمی بالایی هستند و اگر در استان استفاده نشود، در کجا از این ظرفیتها استفاده شود؟
به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، محسن رضایی در همایش نقش عشایر در پیروزی و دستاوردهای انقلاب اسلامی که روز ۱۵ بهمنماه در اهواز برگزار شد، با تبریک دهه فجر اظهار کرد: ۲۲ بهمن عید بزرگ و یکی از مقاطع عجیب تاریخ ایران است. تمام مردم خوزستان در انقلاب دین خود را ادا کردند. در مقطعی اگر خوزستانیها وارد نمیشدند، انقلاب پیروز نمیشد.
وی با اشاره به اعتصاب کارکنان صنعت نفت در خوزستان در آستانه انقلاب، افزود: در زمان انقلاب اگر یک کشتی نفت، بار و از استان خارج میشد، شاه به دنیا ثابت میکرد که ابر قدرت است و تمام قدرتها در حمایت از شاه میماندند. این حساسیت شرایط آن زمان را نشان میدهد اما در خوزستان اجازه خروج یک کشتی نفت از استان هم داده نشد و این مهمترین پیام از سوی مردم خوزستان و از جانب ملت ایران و امام (ره) به دنیا بود که کار شاه تمام شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: در یکی از سالهای مبارزات انقلاب تانکهای رژیم در خیابانهای اهواز به مردم حمله میکردند و میخواستند در مردم خوزستان رعب و وحشت ایجاد کنند اما برادران عرب، بختیاری و تمام اقوام محکم ایستادند و نظام اسلامی را ایجاد کردند.
رضایی ادامه داد: در جنگ هشت ساله نیز صدام گمان میکرد که اگر به خوزستان حمله کند، از او استقبال میشود اما نخستین کسانی که به تانکهای صدام شلیک کردند برادران عرب بودند و در هشت سال دفاع مقدس تمام اقوام دست در دست یکدیگر از انقلاب دفاع کردند. در کجای ایران این صحنه تاریخی تکرار میشود؟ اکنون اقوام خوزستان برای سایر اقوام کشور الگو هستند.
وی با بیان اینکه رژیم سابق، مردم را از یکدیگر جدا و علیه یکدیگر تحریک میکرد، گفت: رژیم شاهنشاهی، اقوام و طوایف را علیه یکدیگر تحریک میکرد زیرا سران رژیم میدانستند که با اختلافات میتوانند در مرکز، حکومت کنند. اساس رژیم سابق بر تحقیر اقوام و اساس جمهوری اسلامی بر عزت اقوام است. این عزت از برکات انقلاب است. انقلابی که هم اسلامی و هم مردمی است. اسلام به ما سفارش میکند که به مردم توجه کنیم. به معنای دیگر اگر نماینده مجلسی رأی بگیرد، نباید به تهران برود و دیگر کاری برای اهواز انجام ندهد. اسلام سفارش کرده که به مردم رسیدگی و به آنها عزت داده شود و انقلاب ما هم از جنبه مردمی نیز همین منطق را دارد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در منطقه کسانی بودند که از ابتدا منطق جمهوری اسلامی را نپذیرفتند، گفت: دوستان ما در منطقه به جای آنکه به نظام جمهوری اسلامی جایزه دهند و تشکر کنند که یک نظام ملیگرا را برکنار و نظام اسلامی ایجاد کرده است، از همان ابتدا علیه ما تحریک میکردند. صدام را تحریک و جنگ هشت ساله را آغاز کردند. اکنون نیز رژیم آل سعود از خشونت دست برنمیدارد و مدام ما را تحریک میکند و اقدامات بسیاری در منطقه انجام دادند. تمام یمن اکنون نابود شده است. اگر مردم یک کشوری طرفدار یک نظام باشند آیا باید بر سر آنها بمب ریخت؟
رضایی همچنین با اشاره به وضعیت خوزستان خاطرنشان کرد: مدیران خوزستان باید خوزستانی باشند. مگر خوزستان کم نخبه دارد؟ مردم خود میتوانند مدیریت کنند. شاید زمانی به سختی افراد تحصیلکرده در عشایر عرب یا بختیاری وجود داشت اما اکنون مدارک علمی بسیاری در بین فرزندان این عشایر وجود دارد. اگر در استان استفاده نشود، در کجا این ظرفیتها استفاده شود؟
وی اضافه کرد: در سفر اخیر خود به خوزستان در نامهای که به مقام معظم رهبری نوشتهام، خواستار رسیدگی به سه مورد از مشکلات خوزستان شدم که شامل آلودگی کارون، گرد و غبار خوزستان و سد گتوند بود که رهبر انقلاب به رئیسجمهور ابلاغ کردند که این سه مساله مهم باید در دستور کار قرار گیرد و اکنون در برنامه ششم توسعه به این موارد توجه شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکا با تحریم گمان میکرد که در کشور قحطی ایجاد میشود، گفت: آنقدر تحریم شدید بود که در جهان نمیشد به اسم ایران معامله کرد. هر کس با ایران معامله میکرد را تحریم میکردند تا عقبنشینی کند. آمریکا گمان میکرد با این تحریمها ایران از پا درمیآید اما ملت ما مقاومت و صبر کرد و از تحریمها بیرون آمدیم.
رضایی اظهار کرد: آمریکا میخواهد دین از سیاست جدا شود. آنها میگویند شورای نگهبان و رهبری در نظام وجود نداشته باشد و سپاه منحل و دین از سیاست جدا شود و خیلیهای دیگر در منطقه میخواهند که مردم از سیاست جدا شوند. آنها از وجود مردم در سیاست ناراحت هستند.
وی ادامه داد: کشور عربستان را تعداد اندکی اداره میکنند اما ایران را جمعیت عظیمی مدیریت میکنند و این موجب ناراحتی آنها شده است. شهید شیخ نمر هیچ اهانتی به پادشاه آل سعود نکرده بود و تنها امر به معروف و نهی از منکر کرده بود.
رضایی یادآور شد: جمهوری اسلامی مخالف شکایت نیست. اگر کسی رد صلاحیت شده شکایت کند و ثابت کند. جمهوری اسلامی مخالف اعتراضات خیابانی است و اگر کسی انتقاد کند کسی با او مخالفتی نمیکند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آزادسازی دو شهر در سوریه نیز تصریح کرد: ارتش سوریه این دو شهر را پس از چهار سال محاصره آزاد کرد و ۳۰ هزار نفر نیز که در این شهرها محاصره بودند آزاد شدند. در این شکست فرزندان خوزستان نقش داشتند و شهدایی را نیز تقدیم کردند. خوزستانیها از ابتدای انقلاب دلیرانه پای انقلاب ایستادند. از همین جا به رهبر انقلاب اعلام میکنم که مطمئن باشید اگر یک خوزستانی در جهان باشد کوچکترین آسیبی به انقلاب نمیرسد و با تمام وجود از اسلام ناب و واقعی دفاع خواهند کرد. عشایر استان طلایهدار دفاع از انقلاب هستند و افتخار دارند که خوزستانیاند.
رضایی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ثمره تجربههاست، تصریح کرد: در انقلاب مشروطه، نهضت ملیشدن صنعت نفت و نهضت ۱۵ خرداد شکست خوردیم و همه اینها تجربه بود و درسهایی برای ما داشت و دانستیم که نباید فاصلهای بین مردم و حکومت وجود داشته باشد و حقیقتا نباید جدا از هم باشند. امام (ره) این تجارب تاریخی را در کنار یکدیگر قرار دادند تا جمهوری اسلامی حاصل شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جمهوری اسلامی مایه عزت است، گفت: ممکن است که مشکلاتی در اقتصاد کشور وجود داشته باشد که این مشکلات ممکن است از بیرون کشور یا عوامل آنها از داخل ایجاد شود اما این مشکل هم حل و خوزستان تبدیل به استانی توانمند از نظر اشتغال و اقتصاد خواهد شد. موانع در حال برداشتهشدن است و البته مردم هم باید وارد صحنه شوند.