وبیناری به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری
وبیناری به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری

به گزارش ایسنا، در شرایطی که ضرورت بهبود اقتصادی بسیار بالا است، روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۱، بر نقش حیاتی «SME»ها در اقتصاد و چگونگی استفاده از حقوق مالکیت فکری برای ایجاد مشاغلی قوی‌تر، رقابتی‌تر و مقاوم‌تر متمرکز شده است. شرکت‌های کوچک و متوسط، تقریباً ۹۰ درصد از مشاغل جهان را تشکیل داده، حدود ۵۰ […]

به گزارش ایسنا، در شرایطی که ضرورت بهبود اقتصادی بسیار بالا است، روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۱، بر نقش حیاتی «SME»ها در اقتصاد و چگونگی استفاده از حقوق مالکیت فکری برای ایجاد مشاغلی قوی‌تر، رقابتی‌تر و مقاوم‌تر متمرکز شده است. شرکت‌های کوچک و متوسط، تقریباً ۹۰ درصد از مشاغل جهان را تشکیل داده، حدود ۵۰ درصد از نیروی کار جهانی را به کار گرفته و در بسیاری از اقتصادهای نوظهور، تا ۴۰ درصد از درآمد ملی را تولید می‌کنند. اغلب این شرکت‌ها، دارایی‌های فکری با ارزشی دارند که شالوده شکل‌گیری آن‌ها است. با این وجود، اکثر این شرکت‌ها، به دلایل مختلفی همچون بی‌خبری از وجود چنین دارایی‌های فکری باارزشی، عدم آگاهی کافی از حقوق مالکیت فکری و اهمیت آن و بسیاری از موارد دیگر، اقدام به حفاظت از این دارایی‌ها نکرده و فرصت رشد و یکه‌تازی را از خود می‌گیرند.

آکادمی کانون پتنت ایران، همراستا با سازمان جهانی مالکیت فکری، به‌منظور ارزش بخشیدن به این کسب‌وکارها و آشنایی هرچه بیشتر آن‌ها با حقوق مالکیت فکری و حفاظت از دارایی‌های فکری، وبینار “ایده‌هات رو روانه بازار کن!” را تدارک دیده که در مورخ ششم اردیبهشت و مصادف با روز جهانی مالکیت فکری از ساعت ۲۱ الی ۲۲:۳۰ برگزار می‌شود.

در این وبینار میترا امین‌لو، مدرس آکادمی کانون پتنت ایران، چند مطالعه موردی را در خصوص «SME»ها و کارکرد نظام مالکیت فکری در راستای پیشرفت آن‌ها شرح می‌دهد. صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، فناورانی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار خود هستند و همه کسانی که به داستان‌های کارآفرینی و موفقیت‌های حاصل شده در نتیجه بهره‌برداری و حفاظت صحیح از دارایی‌های فکری علاقه‌مند هستند، می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و به‌صورت رایگان در این وبینار شرکت کنند.

بر اساس اعلام آکادمی کانون پتنت ایران، علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این وبینار که از طریق پلتفرم اسکای روم برگزار می‌شود، از طریق لینک https://patentoffice.ir/workshop/196 و با کد ثبت نام «wb40002061» اقدام کنند. همچنین افرادی که موفق به ثبت‌نام نشوند، می‌توانند این رویداد را به‌صورت لایو، از اینستاگرام آکادمی کانون پتنت ایران، به آدرس ipkanoon.academy مشاهده کنند.

انتهای پیام