تحقق رشد ۸٫۷ درصدی بخش کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۲٫۲ هزار میلیارد تومان
تحقق رشد ۸٫۷ درصدی بخش کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۲٫۲ هزار میلیارد تومان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎‌شرقی حجم سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۰را ۳٫۵۹ درصد اعلام کرد و گفت: تلاش می‌شود رشد ۸٫۷ درصدی این بخش با سرمایه‌گذاری ۲٫۲ همتی (۲٫۲ هزار میلیارد تومان) محقق شود. به گزارش قلم پرس،از تبریز، محمد فرشکاران امروز در جلسه رشد اقتصادی بخش کشاورزی، سهم ارزش افزوده بخش کشاورزی […]



رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‎‌شرقی حجم سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۰را ۳٫۵۹ درصد اعلام کرد و گفت: تلاش می‌شود رشد ۸٫۷ درصدی این بخش با سرمایه‌گذاری ۲٫۲ همتی (۲٫۲ هزار میلیارد تومان) محقق شود.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، محمد فرشکاران امروز در جلسه رشد اقتصادی بخش کشاورزی، سهم ارزش افزوده بخش کشاورزی استان در سال ۱۴۰۰ را رقم ۳.۷۵ درصد اعلام و اظهار کرد: فائق آمدن نظام سنتی به مدرن را علت اصلی ارزش افزوده پایین این بخش در استان می‌دانم.

وی، حرکت استان به‌ سمت کشاورزی مدرن و صنعتی، ارتقاء بهره‌وری در بخش کشاورزی با کاهش مصرف و هدررفت آب و اصلاح الگو و شیوه کشت و ایجاد و تکمیل زنجیره تولید، فرآوری و توزیع محصولات غذایی و کشاورزی را مهم‌ترین جهت‌گیری‌های توسعه استان تا سال ۱۴۲۰ در بخش کشاورزی برشمرد.

فرشکاران بر لزوم تدوین و اجرای نظام بهره‌برداری مناسب از منابع در بخش کشاورزی در جهت راهبری تشکل‌های کشاورزی و تأمین به موقع نهاده‌های کشاورزی و ساماندهی محل، نامگذاری و توزیع محصولات تولیدی با کاهش حلقه‌های واسطه.گری تاکید کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی همچنین از اهمیت افزایش فرآوری محصولات تولیدی و کاهش نسبی ضایعات تولیدات کشاورزی، افزایش ظرفیت صادرات محصولات کشاورزی، توسعه تدریجی خدمات جنبی نظیر نگهداری، فرآوری و توزیع مکانیزه و صادرات بخش کشاورزی با تکمیل زنجیره تولید و توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی یاد کرد.

فرشکاران گفت: باید اعتبارات و تمام ظرفیت‌های استان را به شیوه‌ای هدفمند و جهت‌دار در بخش کشاورزی صرف کنیم تا منجر به ارتقاء بهره‌وری در این بخش شود و بتوانیم قدم‌های موثری در تغییر رفتارها و دانش بنیانی این بخش داشته باشیم.

در این جلسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به ارائه گزارشی از وضعیت کشاورزی استان پرداخت و گفت: بیشترین ارزش افزوده این بخش نه در زراعت بلکه در حوزه دام و طیور است که نباید مورد غفلت قرار گیرد.

وی، سهم‌بری بخش کشاورزی از اعتبارات استان را در طی سال.های اخیر حداکثر ۸ درصد و در سال گذشته حدود ۵.۶ درصد اعلام کرد.

در این جلسه گزارش آخرین وضعیت پروژه‌های حوزه کشاورزی استان در بخش‌های مختلف ارائه شد.

انتهای پیام/۶۰۰۲۶/س