اجرای پروژه انتقال آب خام به بوستان دانشسرا
اجرای پروژه انتقال آب خام به بوستان دانشسرا

اجرای پروژه انتقال آب خام به بوستان دانشسرا مسئول سیما، منظر و فضای سبز شهرداری منطقه ۸ تبریز از اجرای پروژه انتقال آب خام به بوستان در حال احداث دانشسرا با هدف تأمین پایدار آب مورد نیاز فضای سبز این بوستان خبر داد.  به گزارش قلم پرس، غفار جلیلی با اعلام این خبر اظهار کرد: […]




اجرای پروژه انتقال آب خام به بوستان دانشسرا

مسئول سیما، منظر و فضای سبز شهرداری منطقه ۸ تبریز از اجرای پروژه انتقال آب خام به بوستان در حال احداث دانشسرا با هدف تأمین پایدار آب مورد نیاز فضای سبز این بوستان خبر داد.

 به گزارش قلم پرس، غفار جلیلی با اعلام این خبر اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های آبرسانی به فضاهای سبز شهری و استفاده از منابع آب غیرشرب، یکی از اقدامات مهم در راستای مدیریت بهینه منابع آبی و کاهش مصرف آب شرب است.

وی افزود: در همین راستا، عملیات انتقال آب خام به بوستان در حال احداث دانشسرا در دستور کار قرار گرفته و با اجرای این پروژه، زیرساخت لازم برای آبیاری فضای سبز این بوستان فراهم می‌شود.

جلیلی خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از آب خام برای آبیاری فضای سبز، ضمن کاهش استفاده از آب شرب، موجب سهولت در فرآیند آبیاری و کاهش وابستگی به روش‌های سنتی و استفاده از تانکر خواهد شد.

مسئول سیما، منظر و فضای سبز شهرداری منطقه ۸ ادامه داد: با اجرای این طرح، شرایط مناسب‌تری برای نگهداری و توسعه فضای سبز بوستان دانشسرا فراهم شده و تلاش می‌کنیم با توسعه چنین طرح‌هایی، مدیریت مصرف آب و نگهداری اصولی از فضاهای سبز منطقه را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم.

وی در پایان تأکید کرد: استفاده از آب‌های غیرشرب و توسعه شبکه‌های انتقال آب خام، رویکردی مؤثر در حفظ شادابی فضای سبز شهری و مدیریت پایدار منابع آبی به شمار می‌رود و اجرای این طرح‌ها در سایر نقاط مورد نیاز منطقه نیز دنبال خواهد شد.