شهرداری منطقه ۱۰ در تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز مصمم است
شهرداری منطقه ۱۰ در تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز مصمم است

به گزارش قلم پرس، حسن گنجی در گفتگو با برنامه تلویزیونی تبریزیم اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه مسیرگشایی امتداد ۴۲ متری از برنامه های عمده این منطقه در سال  ۱۴۰۱ است. وی با بیان اینکه پروژه های مسیرگشایی در مناطق کم برخوردار یکی از مهمترین اقدامات منطقه در راستای توانمندسازی این مناطق و آزادسازی مسیرهایی […]

به گزارش قلم پرس، حسن گنجی در گفتگو با برنامه تلویزیونی تبریزیم اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه مسیرگشایی امتداد ۴۲ متری از برنامه های عمده این منطقه در سال  ۱۴۰۱ است.

وی با بیان اینکه پروژه های مسیرگشایی در مناطق کم برخوردار یکی از مهمترین اقدامات منطقه در راستای توانمندسازی این مناطق و آزادسازی مسیرهایی است که سالیان سال بلاتکلیف می باشد افزود: شاخص ترین پروژه منطقه مسیرگشایی امتداد خیابان ۴۲ متری به کوثر شرقی است که پیش از این در منطقه مطرح شده و بیش از ۳۰ سال است که این پروژه نیمه کاره و مسکوت مانده و به معضلی بزرگ برای اهالی تبدیل شده است.

وی با توجه به اینکه اهتمام شهردار تبریز و شورای شهر بهسازی، آسایش و امنیت مناطق حاشیه‌نشین است، ادامه داد: بزرگترین پروژه تملک مسیرگشایی مخصوصا در قلب حاشیه نشینی امتداد خیابان ۴۲ متری است که در خصوص مسیرگشایی مذکور و مقاوم سازی حاشیه نشینی  در سال ۱۴۰۱ بودجه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مطالعات کامل روی آن انجام یافته و طرح هایی برای این موضوع ارائه شده است برابر طرح تفصیلی لوایحی در قالب مصوبه شورای شهر به کمیسیون ماده ۵ رسیده اگر این لوایح در شورای اسلامی تصویب شود، سال آتی شاهد اتفاقات خوبی در شهرداری منطقه ۱۰ خواهیم بود.

گنجی در ادامه سخنان خود به اهمیت طرح مسیر گشایی امتداد ۴۲ متری و تاثیر گذار بودن اجرای این پروژه در روان سازی عبور و مرور شهری اشاره و یادآور شد: این طرح که به عنوان” نجات تبریز” معروف است از جمله اقدامات مهم شهرداری در جهت ساماندهی مناطق حاشیه نشین بوده بر همین اساس درجهت رفع معضلات و ایجاد شرایطی مناسب درسطح منطقه پروژه های اولویت دار از جمله مسیر گشایی ۴۲ متری درسال ۱۴۰۱ وارد فاز عملیاتی خواهد شد و در نهایت مسیر مذکور به اتوبان پاسداران وصل می شود.

گنجی در ادامه توضیحات کنترل و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز را از دیگر برنامه های خود عنوان کرد و افزود: مهمترین اولویت شهرداری منطقه ۱۰ برخورد قاطع با خاطیان این عرصه است و این منطقه در راستای وظایف قانونی خود در اجرای دقیق ماده ۱۰۰ شهرداری ها مصمم بوده و در این بخش با جدیت عمل می کند.

وی اضافه کرد: در صورتی که اداره های خدمات رسان مانند شرکت آب، گاز، برق و مخابرات به ساختمان هایی که غیر مجاز ساخته شده اند خدمات ارائه ندهندکمتر کسی اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز می کند.

سرپرست شهرداری منطقه  ۱۰ تصریح کرد: تخریب این سازه ها نیازمند طی پروسه قانونی و سخت است اما در صورت عدم ارائه خدمات و انشعاب به این واحدها سازندگان مجبور به دریافت مجوز شده و جلوی ساخت و ساز غیر مجاز گرفته می شود.

وی تاکید کرد:  شهروندان به منظور پیشگیری از هدر رفت سرمایه خویش، به جهت اطلاع از وضعیت بنا پیش از هرگونه معامله از شهرداری منطقه استعلام و از خرید املاک قولنامه ای جدا خودداری کنند.

گنجی در خاتمه این برنامه تلویزیونی در تشریح  ارائه خدمات محلی به عدم زیرساختاهای شهری در محلات سطح حوزه اشاره کرد و گفت: شهرداری این منطقه برای حفاری های متعدد و بدون برنامه شرکت آب و فاضلاب در سطح منطقه تاوان سنگینی می دهد.

وی با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب بدون مجوز اقدام به ۱۵۰ کیلومتر لوله گذاری شبکه فاضلاب درسطح منطقه کرده تخریب آسفالت خیابان ها و معابر را از جمله خسارت های حفاری ها بیان کرد و افزود: که برای بازسازی آسفالت معابر سطح حوزه ۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز بود که حدود ۱۴ میلیارد تومان هزینه کردیم.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس ارزیابی های انجام شده برای ساماندهی محلات سطح منطقه حدود ۴۰ میلیارد اعتبار نیاز است.