دستور استاندار بر تشکیل گشت های ترکیبی برای تنظیم بازار در فصل جاری/مصوبات کمیسیون قاچاق کالا برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجرا است
دستور استاندار بر تشکیل گشت های ترکیبی برای تنظیم بازار در فصل جاری/مصوبات کمیسیون قاچاق کالا برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجرا است

دستور استاندار بر تشکیل گشت های ترکیبی برای تنظیم بازار در فصل جاری/مصوبات کمیسیون قاچاق کالا برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجرا است استاندار آذربایجان شرقی گفت: ضروری است برای کنترل و تنظیم بازار در فصل جاری، گشت‌های ترکیبی تشکیل شود. اگر بازار کنترل شود، کارایی و اثربخشی زیادی خواهد داشت. به گزارش اداره کل روابط عمومی […]



دستور استاندار بر تشکیل گشت های ترکیبی برای تنظیم بازار در فصل جاری/مصوبات کمیسیون قاچاق کالا برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجرا است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: ضروری است برای کنترل و تنظیم بازار در فصل جاری، گشت‌های ترکیبی تشکیل شود. اگر بازار کنترل شود، کارایی و اثربخشی زیادی خواهد داشت.


به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست، صبح امروز یکشنبه ۳۰ آذرماه، در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان، با اشاره به اهمیت هماهنگی و تبادل اطلاعات بین اعضا، خواستار ارتباط تنگاتنگ دبیرخانه کمیسیون با اعضای آن شد و اظهار داشت: در سایه تعامل و تبادل اطلاعات بخش خصوصی و دولتی، شاهد اثربخشی کمیسیون‌های و کارگروه‌ها خواهیم بود.

استاندار آذربایجان شرقی تشکیل منظم کمیته‌های تخصصی را ضروری خواند و افزود: کمیته‌های ذیل کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا باید به‌صورت کارشناسی تشکیل شوند تا به نتیجه مشخص برسند و گزارش‌های خود را ارائه دهند.

سرمست با اشاره به اجرای موفق طرح «باک‌پُر» گفت: طرح پاک‌پر، در حفظ منافع ملی اجرا شده است. قوانین مبارزه با قاچاق کالا با هدف کنترل مرزها، حمایت از تولید داخل و کنترل مبادلات وضع شده‌اند؛ اما گاهی اجرای این موضوعات در استان‌های مختلف متفاوت است.

وی با بیان اینکه شخصاً پیگیری موضوعات مرتبط با کمیسیون قاچاق کالا را پیگیری می‌کند، تصریح کرد: ریشه بسیاری از معضل‌های مرتبط با قاچاق کالا در استان نیست. باید با مساعدت دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی با عوامل مخل امنیت اقتصادی به نوعی برخورد شود که به بحران اجتماعی تبدیل نشود و به منافع استان و کشور باید آسیب نزند.

سرمست در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم استفاده از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور برای ذخیره کالاهای اساسی تأکید و پیشنهاد کرد: به واردکنندگان استان فرصت داده شود تا ذخایر استراتژیک را برای شرایط عادی و غیرقابل‌پیش‌بینی تأمین کنند تا علاوه بر استان، نیاز استان‌های همجوار نیز پوشش داده شود.

وی با اشاره به شرایط کنونی اقتصادی کشور، افزود: دولت در حال حاضر بار مسئولیت اضافی را تحمل می‌کند و مدیریت نظم بحران در شرایط نوسانات ارزی و ناترازی‌های مختلف ضروری است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه قاچاق کالا نشان‌دهنده یک نارسایی است که باید مورد تأمل قرار گیرد، از اعضای کمیسیون خواست تا با تهیه گزارش آسیب‌شناسانه در حوزه فعالیت خود، نقاط ضعف، خلأهای قانونی و سیاستی را شناسایی و راهکارهای لازم برای مبارزه مؤثر ارائه دهند.