در آغاز هفته بیستوسوم لیگ برتر، تراکتور در دیداری حساس مقابل گلگهر سیرجان به میدان رفت؛ مسابقهای که برای سرخپوشان تبریزی فرصتی طلایی بود تا با کسب سه امتیاز، مجدد به صدر جدول صعود کنند. شاگردان این تیم در نهایت با پیروزی یک بر صفر از زمین خارج شدند و بار دیگر طعم صدرنشینی را چشیدند.
تک گل این دیدار را مهدی هاشمنژاد در نیمه نخست به ثمر رساند. هرچند این گل در ابتدا از سوی داور افساید اعلام شد، اما پس از بازبینی صحنه توسط VAR، تصمیم تغییر کرد و گل سالم شناخته شد .
بازی در مجموع متعادل دنبال شد و هر دو تیم موقعیتهایی داشتند، اما تراکتور چند فرصت جدی دیگر نیز خلق کرد که با درخشش میراندا و البته بیدقتی مهاجمان به ثمر نرسید.
با این نتیجه، تراکتور ۳۹ امتیازی شد و جایگاه خود را در کورس قهرمانی تثبیت کرد؛ گلگهر هم با ۳۶ امتیاز همچنان در جمع مدعیان باقی ماند، اما این سه امتیاز ارزشمند را به رقیب واگذار کرد.





