برگزاری کارگاه سرگرمی سالمندان بمناسبت روز جهانی سالمندان
برگزاری کارگاه سرگرمی سالمندان بمناسبت روز جهانی سالمندان

برگزاری کارگاه سرگرمی سالمندان بمناسبت روز جهانی سالمندان مدیر امور فرهنگی، اجتماعی شهرداری منطقه یک از برگزاری کارگاه سرگرمی سالمندان با عنوان “انعکاس تجربه” بمناسبت روز جهانی سالمندان در فرهنگسرای شهدای لاله عباسی خبر داد. به گزارش قلم پرس، رامین راستی اعلام کرد : این برنامه با هدف ایجاد فضایی پویا و آموزنده برای سالمندان، ارتقای نشاط […]




برگزاری کارگاه سرگرمی سالمندان بمناسبت روز جهانی سالمندان

مدیر امور فرهنگی، اجتماعی شهرداری منطقه یک از برگزاری کارگاه سرگرمی سالمندان با عنوان “انعکاس تجربه” بمناسبت روز جهانی سالمندان در فرهنگسرای شهدای لاله عباسی خبر داد.

به گزارش قلم پرس، رامین راستی اعلام کرد : این برنامه با هدف ایجاد فضایی پویا و آموزنده برای سالمندان، ارتقای نشاط و شادابی آن‌ها و فراهم کردن فرصتی برای انتقال تجربیات ارزشمند زندگی به دیگران، طراحی و اجرا شد.
در این کارگاه، شرکت‌کنندگان ضمن بهره‌مندی از فعالیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و سرگرمی، فرصت یافتند تا تجربیات زندگی خود را با دیگر سالمندان به اشتراک گذاشته و از تجربیات دیگران بهره‌مند شوند. اجرای بازی‌ها و فعالیت‌های گروهی، برگزاری جلسات گفتگو و تبادل نظر، ارائه نکات آموزشی در زمینه سلامت جسمی و روانی، و ایجاد فضای تعاملی و دوستانه از جمله بخش‌های اصلی این برنامه بود.
مدیر امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه یک تبریز با اشاره به اهمیت توجه به نیازهای سالمندان، بیان داشت: این قبیل برنامه‌ها باعث تقویت حس تعلق و مشارکت اجتماعی سالمندان، افزایش روحیه نشاط و ارتقای کیفیت زندگی آنان می‌شود. انتقال تجربیات ارزشمند سالمندان به نسل‌های جوان، علاوه بر ایجاد پیوند میان نسل‌ها، موجب ارتقای فرهنگ احترام به پیشکسوتان و سالمندان در جامعه نیز خواهد شد.
وی افزود: شهرداری منطقه یک تبریز متعهد است با برگزاری برنامه‌های مستمر و متنوع در حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی، زمینه حضور فعال و اثرگذار سالمندان در جامعه را فراهم کند و فضایی سالم، شاد و پرنشاط برای آنان ایجاد نماید.
 این کارگاه با استقبال قابل توجه سالمندان همراه بود و نشان‌دهنده علاقه و انگیزه بالای این قشر در مشارکت فعال در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی است. شهرداری منطقه یک تبریز ضمن قدردانی از حضور سالمندان، اعلام کرد که برنامه‌های مشابه در آینده نیز در سطح منطقه برگزار خواهد شد تا سالمندان فرصت بیشتری برای رشد فردی، تعامل اجتماعی و نشاط داشته باشند.