دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ارائه گزارش وزارت ارشاد از وضعیت آسیبهای پیش روی خانواده در جلسه امشب این شورا خبر داد. به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمدرضا مخبر دزفولی درباره مصوبات هفتصد و هشتاد و دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بحث اصلی این جلسه در […]
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ارائه گزارش وزارت ارشاد از وضعیت آسیبهای پیش روی خانواده در جلسه امشب این شورا خبر داد.
به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمدرضا مخبر دزفولی درباره مصوبات هفتصد و هشتاد و دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بحث اصلی این جلسه در خصوص مسائل مرتبط با خانواده و آسیب های پیش روی تحکیم و تقویت بنیان خانواده در کشور بود، گفت: قوانین و مصوبات گوناگونی را در کشور پیرامون تحکیم مبانی خانواده داریم که از جمله آن می توان به سند تحکیم بنیان خانواده اشاره کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برای اینکه سیاستهای مصوب در این سند اجرایی شود ستادی با عنوان ستاد ملی زن و خانواده به ریاست معاون اول رئیس جمهور و دبیری معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور پیش بینی شده بود.
وی افزود: در ستاد ملی زن و خانواده وزرای مرتبط با حوزه فرهنگ و چند تن از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی عضویت دارند که این ستاد متولی اجرایی شدن سیاست های سند مذکور برای تحکیم خانواده در کشور است.
مخبر دزفولی با اشاره به گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد در خصوص بررسیهای این وزارتخانه و شورای فرهنگ عمومی در زمینه مسائل مرتبط با خانواده در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آسیبها، مشکلات و چالشهای پیش روی تحکیم خانواده و راه حل های رفع آن در این گزارش مورد توجه قرار گرفته بود که تسهیل ازدواج از اهم موضوعات مورد اشاره بود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اعضای جلسه نیز نظرات خود را پیرامون موضوع ارائه کردند گفت: رئیس جمهور نیز در جمع بندی بر پیگیری مستمر و رصد موضوع خانواده با توجه به شرایط جدید زندگی در کشور و دنیای امروز تاکید کرد.
وی افزود: اولویتهای مورد نیاز خانواده به ویژه تسهیل ازدواج، کاهش نرخ طلاق، ارزیابی عملکرد دستگاهها از دیگر موارد مورد تاکید توسط رئیس جمهور در جمع بندی بود.
مخبردزفولی گفت: همچنین مقرر شد ستاد ملی زن و خانواده نیز گزارش خود را از پیگیریهای انجام شده در این زمینه به همراه نقایص و چالش های پیش رو و پیشنهادهای برون رفت از این آسیب را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و در صورتی که نیاز به امور اجرایی دارد به هیئت دولت ارائه کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: آنچه که در جلسه امروز مشخص شد این بود که کشور از نظر داشتن قانون، سیاست و برنامههای کلان کمبودی در زمینه رفع آسیب های پیش روی تحکیم خانواده ندارد.
وی اضافه کرد: راه اجرایی شدن این مصوبات و قوانین نیز ستاد ملی زن و خانواده است که از طریق حمایت و پشتیبانی بیش از پیش از این ستاد امیدواریم شاهد تحقق آن باشیم.
مخبر دزفولی گفت: امیدواریم در پایان سال جاری بتوانیم در شورای عالی انقلاب فرهنگی شاهد ارائه گزارش ستاد ملی زن و خانواده از تقسیم کار و اقدامات صورت گرفته توسط دستگاههای اجرایی برای تحکیم خانواده باشیم.