زمستان سخت، همدلی در مصرف گاز را می طلبد
زمستان سخت، همدلی در مصرف گاز را می طلبد

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به زمستان سخت انرژی در سال جاری گفت: گذر از زمستان سخت با جریان پایدار انرژی، همدلی همگانی در مدیریت مصرف گاز را می طلبد. به گزارش قلم پرس، علیرضا شیخی از طریق تریبون صدا و سیما به اهمیت مصرف بهینه […]



مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به زمستان سخت انرژی در سال جاری گفت: گذر از زمستان سخت با جریان پایدار انرژی، همدلی همگانی در مدیریت مصرف گاز را می طلبد.

به گزارش قلم پرس، علیرضا شیخی از طریق تریبون صدا و سیما به اهمیت مصرف بهینه در سالجاری اشاره و گفت: به رغم ناترازی های انرژی امسال بحران جنگ نیز بر چالش های حوزه گازرسانی دامن زده و ضرورت اتخاذ تدابیر لازم و آمادگی های زمستانی را دو چندان ساخته است.
وی با اشاره به پیش بینی احتمال افت فشار گاز در ۱۱ استان کشور ادامه داد: استان آذربایجان شرقی به لحاظ بعد مسافت از خطوط گازدار کشور و موقعیت سرد و کوهستانی آن با احتمال افت فشار یا قطع گاز روبرو بوده و ضرورت دارد با همکاری و همدلی همگانی و با مصرف مسئولانه در حفظ پایداری گاز در تمامی مناطق استان تلاش کنیم.
شیخی راهکارهای مصرف بهینه را آسان و کارگشا دانست و اظهار کرد: بکارگیری پنجره های دوجداره، استفاده از پرده های ضخیم و بکارگیری لباس گرم تا حد زیادی مصرف گاز را کاهش داده و در حفظ پایداری گاز در زمان اوج مصرف تاثیرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به طرح های مهم بهینه سازی در سطح ملّی ادامه داد: بهینه سازی موتورخانه های مشترکین ، توزیع بخاری های هرمتیک در سطح جامعه هدف، استفاده از خدمات شرکت های کارور از مهم ترین طرح های بهینه سازی گاز در سطح کشور است که به صورت رایگان و با هدف مدیریت مصرف گاز اجرایی می شود.
به گفته شیخی امسال برای حفظ گرمایش منازل و حمایت از تولید و صنعت، گاز مشترکین بد مصرف قطع شده و هر گونه سرقت گاز و انشعابات غیرمجاز مشمول اقدامات قانونی خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد هفته دولت در بخش گاز اشاره و تصریح کرد: استان آذربایجان شرقی با ۱۰۰ درصد خانوار شهری و ۹۹٫۵ درصد خانوار روستایی و بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار مشترک گاز با ۲۶ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفته که استانی سبز از لحاظ گازرسانی می باشد. 
مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی توضیح داد: با توجه به اتمام گازرسانی شهری و روستایی مهم ترین طرح های عمرانی شرکت در بخش حفظ و نگهداری و تقویت شبکه گازرسانی متمرکز بوده که در همین راستا چند طرح مهم تقویتی اعم از خط انتقال ۱۰ اینچ هشترود و راه اندازی چند ایستگاه گاز در شهرستان ها افتتاح شده که این پروژه ها زمینه تعادل شبکه و تقویت فشار گاز در زمان اوج مصرف و برای نیازهای آینده مشترکین را نیز فراهم ساخته است.
 



منبع