عرشه جنوبی پل سردار خرم آماده آسفالت‌ریزی شد
عرشه جنوبی پل سردار خرم آماده آسفالت‌ریزی شد

عرشه جنوبی پل سردار خرم آماده آسفالت‌ریزی شد همزمان با تداوم عملیات نصب تیرهای قوسی در عرشه شمالی پل سردار خرم، عملیات اجرایی شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در عرشه جنوبی نیز با جدیت ادامه دارد و این بخش از پل با اجرای آسفالت محافظ و انجام اقدامات آماده‌سازی، در آستانه اجرای آسفالت قرار گرفته است. […]



عرشه جنوبی پل سردار خرم آماده آسفالت‌ریزی شد

همزمان با تداوم عملیات نصب تیرهای قوسی در عرشه شمالی پل سردار خرم، عملیات اجرایی شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در عرشه جنوبی نیز با جدیت ادامه دارد و این بخش از پل با اجرای آسفالت محافظ و انجام اقدامات آماده‌سازی، در آستانه اجرای آسفالت قرار گرفته است.

به گزارش قلم پرس، رامین نصرالله‌پور، مدیرعامل شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان، با اشاره به روند اجرای هم‌زمان بخش‌های مختلف پروژه اظهار داشت: عملیات اجرایی پل سردار خرم در چند جبهه کاری دنبال می‌شود و در عرشه جنوبی، اجرای آسفالت محافظ و آماده‌سازی بستر برای اجرای آسفالت عرشه در حال انجام است.

وی افزود: در کنار این اقدامات، عملیات جدول‌کاری و زیرسازی مسیر نیز در حال اجرا بوده و در عرشه شمالی نیز نصب تیرهای قوسی با جدیت ادامه دارد.

نصرالله‌پور ادامه داد: با توجه به پیشرفت مناسب عملیات اجرایی، تلاش مجموعه بر این است که با فعال نگه داشتن جبهه‌های مختلف کاری، روند تکمیل پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود و فاز نخست پل سردار خرم نیز در روزهای آتی آماده بهره‌برداری و ورود به چرخه ترافیکی شود.

وی در پایان تأکید کرد: مجموعه اجرایی پروژه با بسیج امکانات و استمرار فعالیت در جبهه‌های مختلف، روند عملیات را با هدف تحقق برنامه زمان‌بندی و تسریع در بهره‌برداری از بخش‌های آماده پروژه دنبال می‌کند.

پروژه تقاطع غیرهمسطح سردار خرم با کارفرمایی شهرداری منطقه ۹ تبریز و اجرای شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در حال اجراست.