تکمیل پروژه های سن روباز و سردرب باغ موزه دفاع مقدس
تکمیل پروژه های سن روباز و سردرب باغ موزه دفاع مقدس

تکمیل پروژه های سن روباز و سردرب باغ موزه دفاع مقدس شهردار منطقه ۲ تبریز در بررسی آخرین وضعیت پروژه های عمرانی باغ موزه دفاع مقدس از تداوم اجرا و تکمیل پروژه سن روباز و سردرب این مجموعه خبر داد. به گزارش قلم پرس، عباس هاشمی با همراهی معاونان و مدیران منطقه آخرین وضعیت پروژه […]




تکمیل پروژه های سن روباز و سردرب باغ موزه دفاع مقدس

شهردار منطقه ۲ تبریز در بررسی آخرین وضعیت پروژه های عمرانی باغ موزه دفاع مقدس از تداوم اجرا و تکمیل پروژه سن روباز و سردرب این مجموعه خبر داد.

به گزارش قلم پرس، عباس هاشمی با همراهی معاونان و مدیران منطقه آخرین وضعیت پروژه های عمرانی در حال احداث باغ موزه دفاع مقدس از جمله سن روباز و سردرب این باغ موزه را مورد بررسی قرار داد.

بر اساس توضیحات شهردار منطقه ۲، سن روباز در محوطه پرچم مقابل ساختمان موزه برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه در حال احداث است که اجرای دیوار سنگی و کف سازی آن به اتمام رسیده و این پروژه با جدول گذاری ادامه دارد.

به گفته هاشمی، احداث پله های سن روباز و دیوار سنگی آن که برای پایدارسازی ترانشه ها و جلوگیری از ریزش تپه های همجوار در راستای امنیت تردد شهروندان عملیاتی شده نیز خاتمه یافته است.

بر اساس توضیحات شهردار منطقه ۲، هزینه احداث سن روباز باغ موزه دفاع مقدس پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پیش بینی شده است.

شهردار منطقه ۲ در روند این بازدید آخرین وضعیت اجرای سردرب باغ موزه دفاع مقدس و اجرای ساختمان نگهبانی این باغ موزه را هم مورد بررسی قرار داد.

به گفته هاشمی، با اتمام بتن ریزی ضلع شرقی و غربی سردرب باغ موزه دفاع مقدس، توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه ۲ اجرای خرپای سردرب و اجرای ستون های نگهبانی در ورودی این مجموعه عملیاتی شده و این فعالیت ادامه دارد.

شهردار منطقه ۲، مساحت ساختمان نگهبانی را در حدود ۱۰۰ مترمربع با اعتبار پیش بینی شده برای هردو پروژه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.

بر اساس توضیحات شهردار منطقه ۲، کمک به تجهیز محتوایی موزه دفاع مقدس از دیگر اقدامات این منطقه برای باغ موزه دفاع مقدس محسوب می شود.

ادامه بازدید شهردار منطقه ۲ از ایجاد فضای سبز دامنه های ضلع شرقی پارک شمیم پایداری مشرف به جاده تهران بود.

به گفته هاشمی، محوطه سازی و پیاده روسازی، احداث آبشار و استفاده از کاشت انوع گل و گیاه برای استفاده شهروندان و مسافران شهر تبریز از امکاناتی است که در دامنه های ضلع شرقی پارک شمیم پایداری ایجاد می شود.

شهردار منطقه ۲ به طور مرتب و دوره ای فعالیت های عمرانی این منطقه را مورد بررسی قرار می دهد.