بخشنامه‌های مانع کشاورزی و تولید را به کاغذ پاره تبدیل می‌کنیم
بخشنامه‌های مانع کشاورزی و تولید را به کاغذ پاره تبدیل می‌کنیم

رئیس کمسیون جهادکشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بخشنامه‌هایی که مانع کشاورزی و تولید شود را به کاغذ پاره تبدیل می‌کنیم به گزارش قلم پرس،از تبریز، محمدجواد عسگری ظهر امروز در جلسه بررسی موانع و مشکلات حوزه کشاورزی استان گلستان  اظهار کرد: بخشنامه‌هایی که مانعی برای رشد و توسعه بخش کشاورزی ایجاد کنند و توجیه نداشته باشند […]



رئیس کمسیون جهادکشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بخشنامه‌هایی که مانع کشاورزی و تولید شود را به کاغذ پاره تبدیل می‌کنیم

به گزارش قلم پرس،از تبریز، محمدجواد عسگری ظهر امروز در جلسه بررسی موانع و مشکلات حوزه کشاورزی استان گلستان  اظهار کرد: بخشنامه‌هایی که مانعی برای رشد و توسعه بخش کشاورزی ایجاد کنند و توجیه نداشته باشند کاغذ پاره ای بیش نیستند و باید پاره شوند.

وی که عمده هدفش از مطرح کردن این مورد بخشنامه جدید بانک کشاورزی درباره مبنی بر حذف فروش مشارکت مدنی و جایگزینی فروش نقدی بود که عملا حمایت از محصولات وارداتی را به جای تولید داخلی را بدنبال خواهد داشت افزود: سریعا این بخشنامه باید لغو شود چرا که نه تنها هیچگونه توجیهی در حمایت کشاورز و کشاورزی نداشته بلکه تبدیل به معضلی برای این بخش شده و توان مالی کشاورزی را تهدید می‌کند.

عسگری تاکید کرد: باید اعطای تسهیلات به کشاورزان برای خرید تراکتور از سر گرفته شود تا رونق دوباره کشاورزی و تولید را شاهد باشیم که با این بخشنامه زیرسئوال رفته بود.

تراکتورسازی کمبودهای حاصل از سهمیه بندی استان گلستان را جبران کند

عسگری همچنین از گروه صنعتی تراکتوسازی خواست تا امسال ۲ هزار دستگاه تراکتور برای کشاورزان استان گلستان به صورت ویژه اختصاص دهد تا کمبودهای بوجود آمده در یکی دو سال اخیر در پی سهمیه‌بندی‌های صورت گرفته جبران شود.

نماینده مجلس یازدهم همچنین بانک کشاورزی را موظف کرد تا سریعا نسبت به تامین منابع و پرداخت تسهیلات برای متقاضیان تراکتور اقدام کند.

مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این جلسه با اعلام اینکه مجموعه تحت مدیریتش آمادگی کامل برای تامین نیاز کشاورزی نه تنها استان گلستان بلکه کل کشور برای تراکتور مورد نیاز در انواع مدلها و توانها را دارد.

مصطفی وحیدزاده با اشاره به آشفته بازاری که در سایه اقدامات یکی دو سال گذشته متولیان حوزه کشاورزی در کشور بوجود آمده تاکید کرد: تراکتورسازی به منظور سروسامان دادن به این بازار و رساندن تراکتور به دست کشاورر به عنوان مصرف کننده واقعی تراکتور،امسال تولید ۳۵ هزار دستگاه انواع تراکتور را در برنامه کاری خود قرار داده است.

انتهای پیام/۶۰۰۱۴