نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال ۱۴۰۵ برگزار شد
نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال ۱۴۰۵ برگزار شد

نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال ۱۴۰۵ برگزار شد نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال ۱۴۰۵، با هدف بررسی طرح‌های پژوهشی و ارزیابی قابلیت اجرای آن‌ها برگزار شد. به گزارش قلم پرس هجدهم مردادماه نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال جاری با حضور […]


نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال ۱۴۰۵ برگزار شد

نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال ۱۴۰۵، با هدف بررسی طرح‌های پژوهشی و ارزیابی قابلیت اجرای آن‌ها برگزار شد.

به گزارش قلم پرس هجدهم مردادماه نخستین نشست شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سال جاری با حضور محمد برزگری معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی، شاکررضا مریدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور، محمد قانع‌پسند فومنی معاون فناوری‌های مالیاتی، امیراحمد مهدیان‌راد سرپرست مرکز آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی مالیاتی و جمعی از اعضای شورای پژوهشی سازمان برگزار شد.

در این نشست، ۹ طرح پژوهشی که مراحل داوری را پشت سر گذاشته بودند، مورد بررسی اعضای شورای پژوهشی قرار گرفت تا ضمن ارزیابی ابعاد علمی، ضرورت و قابلیت اجرایی هر یک از طرح‌ها، درباره امکان اجرای آن‌ها و اختصاص بودجه پژوهشی تصمیم‌گیری شود.

 مهدیان‌راد، سرپرست مرکز آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی مالیاتی، با اشاره به دستور کار این نشست مبنی بر بررسی ۹ طرح پژوهشی اظهار کرد: علاوه بر این، در حال حاضر ۱۶ طرح پژوهشی نیز هم اکنون در مرحله داوری قرار دارد.

وی با تاکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها افزود: امیدواریم با همکاری استادان دانشگاه و با توجه به رویکرد سازمان در زمینه انجام پژوهش‌های کاربردی، این طرح‌ها بتوانند در حل مسائل و چالش‌های نظام مالیاتی و بهبود فرآیندهای سازمان مؤثر واقع شوند.

در این نشست، بر ضرورت هدایت فعالیت‌های پژوهشی سازمان به سمت مطالعات کاربردی و مساله‌محور و بهره‌گیری از نتایج این پژوهش‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری، سیاست‌گذاری و حل مسایل نظام مالیاتی تاکید شد.