بهره برداری از باغ‌ِگل ائل گلی توسط شهرداری منطقه ۲
بهره برداری از باغ‌ِگل ائل گلی توسط شهرداری منطقه ۲

بهره برداری از باغ‌ِگل ائل گلی توسط شهرداری منطقه ۲ از محل ساماندهی و غرفه های بلال‌فروشان و باغ‌ِگل لونا پارک سابق ائل گلی توسط شهرداری منطقه ۲ بدون تشریفات، عصر امروز شنبه بهره برداری شد. به گزارش قلم پرس، عباس هاشمی شهردار منطقه ۲ در تشریح جزییات محل ساماندهی بلال فروشان و باغ گل […]



بهره برداری از باغ‌ِگل ائل گلی توسط شهرداری منطقه ۲

از محل ساماندهی و غرفه های بلال‌فروشان و باغ‌ِگل لونا پارک سابق ائل گلی توسط شهرداری منطقه ۲ بدون تشریفات، عصر امروز شنبه بهره برداری شد.

به گزارش قلم پرس، عباس هاشمی شهردار منطقه ۲ در تشریح جزییات محل ساماندهی بلال فروشان و باغ گل در لونا پارک سابق پارک ائل گلی، تعداد غرفه های احداث شده در این مکان را ۲۰ غرفه و هرکدام در ۲۵ مترمربع اعلام کرد.
بر اساس توضیحات هاشمی، کف سازی این مجموعه در ۹ هزار و ۸۷۲ مترمربع، بتن ریزی کف در یک هزار متر مکعب و جدول گذاری این مجموعه به طول دو هزار متر به انجام رسیده است.

به گفته شهردار منطقه ۲، باغ‌ِگل شهرداری منطقه ۲ در پارک ائل گلی نیز در ۱۰ هزار متر مربع احداث شده و برای روشنائی این باغ، سه دکل نوری تلسکوپی نصب شده و برای زیبائی بیشتر این مجموعه یک المان درخت به ارتفاع ۹ متر جاگذاری شده است.

براساس گفته های هاشمی، المان بتن و گل نیز در باغ‌ِگل شهرداری منطقه ۲ به ارتفاع سه متر و به طول ۵۵ متر با پوشش گیاهی متنوع و زیبا جاگذاری و کاشت شده و پیاده‌راه مسقف در ۵۷ متر طول با استفاده از سایه بان های شکیل و رنگی احداث شده که با پوشش گیاهی مناسب تکمیل می شود.

بر اساس توضیحات شهردار منطقه ۲، قرار گرفتن مجموعه زیبای باغ‌ِگل در پارک بزرگ و بلال‌فروشان در داخل این باغ به علت هم‌جواری با پارک بزرگ ائل گلی، تردد شهروندان و گردشگران را موجب شده و گام اساسی در افزایش سرانه فضای سبز شهر تبریز به شمار می آید.