به گزارش قلم پرس، بابک محبوب علیلو اظهار داشت: به منظور و تقویت بنیان خانواده و کمک به اصلاح وباز سازگاری زندانیان و در راستای کاهش جمعیت کیفری پرونده تعدادی از زندانیان در شورای طبقه بندی بررسی و اخلاق و رفتار وشرکت آنان دربرنامه اصلاحی وتربیتی تایید شده ومورد موافقت مسئولین زندان و همکاران ناظر بر زندان قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به این موضوع ۸۰ نفر از زندانیان زندان مرکزی تبریز به استناد ماده ۱۴ دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری از زندان آزاد می شوند.
دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: درراستای اجرای دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری در حاشیه بازدید از زندان مرکزی تبریز،۴۰ نفر از زندانیان آزاد شدند.
وی ادامه داد: تعداد ۴۰ نفر دیگر از مددجویان نیز تا بیستم شهریورماه از زندان آزاد خواهند شد.
آزادی ۸۰ زندانی در اجرای دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری
برچسب ها
۷۰ میلیارد تومان از بدهی اتوبوسرانی تبریز به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شد
۷۰ میلیارد تومان از بدهی اتوبوسرانی تبریز به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شد با حمایت شهردار تبریز، ۷۰ میلیارد تومان از بدهی اتوبوسرانی تبریز به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شد.
هرس شاخه های خشکیده در جهت ایمن سازی درختان سطح حوزه
هرس شاخه های خشکیده در جهت ایمن سازی درختان سطح حوزه مسئول سیمامنظر شهرداری منطقه ۸گفت: در راستای جلوگیری از بروز حوادث غیر مترقبه مثل سقوط و ایجاد خسارت برای شهروندان، درختان سطح حوزه با هرس شاخه های شکسته یا خشکیده ایمن سازی شدند.
نصب بنرهای اطلاع رسانی مراسم عزاداری بزرگداشت اربعین تدفین رهبر شهید در معابر مرکزی شهر
نصب بنرهای اطلاع رسانی مراسم عزاداری بزرگداشت اربعین تدفین رهبر شهید در معابر مرکزی شهر همزمان با مراسم عزاداری بزرگداشت اربعین تدفین رهبر شهید که در مصلی حضرت امام (ره) برگزار می شود، شهرداری منطقه هشت تبریز اقدام به نصب بنرهای اطلاع رسانی این مراسم نموده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




