فرهنگسرای الغدیر؛ بستری برای شکوفایی توانمندی و استقلال اقتصادی بانوان
فرهنگسرای الغدیر؛ بستری برای شکوفایی توانمندی و استقلال اقتصادی بانوان

فرهنگسرای الغدیر؛ بستری برای شکوفایی توانمندی و استقلال اقتصادی بانوان شهردار منطقه ۴ تبریز در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های بانوان در فرهنگسرای الغدیر، این مجموعه را ظرفیتی ارزشمند برای حمایت از بانوان توانمند، معرفی تولیدات خانگی و تقویت حضور اجتماعی و اقتصادی آنان عنوان کرد. به گزارش قلم پرس، سیدرضا هاشمی در جریان بازدید از […]



فرهنگسرای الغدیر؛ بستری برای شکوفایی توانمندی و استقلال اقتصادی بانوان

شهردار منطقه ۴ تبریز در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های بانوان در فرهنگسرای الغدیر، این مجموعه را ظرفیتی ارزشمند برای حمایت از بانوان توانمند، معرفی تولیدات خانگی و تقویت حضور اجتماعی و اقتصادی آنان عنوان کرد.

به گزارش قلم پرس، سیدرضا هاشمی در جریان بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های بانوان که در فرهنگسرای الغدیر برگزار شده است، اظهار کرد: بانوان نقش مهم و اثرگذاری در پویایی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه دارند و فراهم‌سازی بستر مناسب برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنان، از جمله رویکردهای مهم مدیریت شهری است.

وی با اشاره به ظرفیت فرهنگسرای الغدیر در میزبانی از رویدادهای فرهنگی و اجتماعی افزود: برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی بانوان، تنها فرصتی برای عرضه و فروش محصولات نیست، بلکه زمینه‌ای برای تقویت خودباوری، افزایش اعتماد به نفس و معرفی استعدادها و قابلیت‌های بانوان به جامعه محسوب می‌شود.

شهردار منطقه ۴ تبریز ادامه داد: حمایت از مشاغل خانگی و تولیدات بانوان می‌تواند گام مؤثری در مسیر توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های جدید برای حضور فعال‌تر بانوان در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی باشد.

هاشمی با تأکید بر ضرورت تداوم چنین برنامه‌هایی خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۴ تبریز از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی خود برای حمایت از برنامه‌های توانمندساز و ایجاد فرصت برای عرضه دستاوردهای بانوان استفاده خواهد کرد و تلاش می‌کنیم با برگزاری مستمر این‌گونه رویدادها، زمینه معرفی هرچه بهتر توانمندی‌های بانوان فراهم شود.

گفتنی است سیدرضا هاشمی، شهردار منطقه ۴ تبریز، با حضور در فرهنگسرای الغدیر از بخش‌های مختلف نمایشگاه توانمندی‌های بانوان و محصولات ارائه‌شده توسط بانوان بازدید کرد.