رشد ۱۶ درصدی واریزی عوارض ارزش افزوده برای توسعه سمنان در اردیبهشت ماه
رشد ۱۶ درصدی واریزی عوارض ارزش افزوده برای توسعه سمنان در اردیبهشت ماه

رشد ۱۶ درصدی واریزی عوارض ارزش افزوده برای توسعه سمنان در اردیبهشت ماه مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان گفت: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، در مجموع ۶ هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال از محل عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شد که این رقم نسبت به اردیبهشت سال ۱۴۰۴ رشد ۱۶ درصدی داشته […]


رشد ۱۶ درصدی واریزی عوارض ارزش افزوده برای توسعه سمنان در اردیبهشت ماه

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان گفت: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، در مجموع ۶ هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال از محل عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شد که این رقم نسبت به اردیبهشت سال ۱۴۰۴ رشد ۱۶ درصدی داشته است.

به گزارش قلم پرس علی حسین‌پور مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان، اظهار داشت: در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ مجموعا ۶ هزار و ۲۷۴ هزار میلیارد ریال به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های سطح استان از محل عوارض ارزش افزوده واریز شده است.

وی افزود: این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۴ با رشد ۱۶ درصدی مواجه بوده که نشان‌دهنده روند رو به رشد تامین منابع پایدار درآمدی برای مدیریت‌های شهری و روستایی است.

 حسین‌پور با اشاره به نقش حیاتی عوارض ارزش افزوده در توسعه محلی افزود: بخش قابل توجهی از خدمات شهری، پروژه‌های عمرانی، نگهداشت معابر، توسعه فضاهای عمومی و بهبود زیرساخت‌های روستایی از محل همین منابع تامین می‌شود که افزایش این واریزی‌ها به معنای تقویت توان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در ارایه خدمات بهتر به مردم است.

وی با قدردانی از همراهی مودیان و فعالان اقتصادی، تاکید کرد: این میزان رشد در دومین ماه از سال جاری علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه اقتصادی، نتیجه همکاری مودیان، شفافیت سامانه مودیان و تلاش همکاران ما در استان است؛ پرداخت به‌موقع مالیات و عوارض، نه‌تنها یک تکلیف قانونی بلکه یک مسئولیت اجتماعی برای توسعه استان محسوب می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان خاطرنشان کرد: ما با جدیت روند تخصیص و واریزی‌ها را دنبال خواهیم کرد و تلاش داریم منابع مالی مدیریت‌های محلی به‌صورت منظم، شفاف و بدون وقفه تامین شود تا پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام با سرعت بیشتری نسبت به گذشته روند تکمیل را پی بگیرند.