پالایش نفت تبریز  بین ۱۰ شرکت پتروپالایش برتر آسیا با اعتبار جهانی” قرار می گیرد
پالایش نفت تبریز  بین ۱۰ شرکت پتروپالایش برتر آسیا با اعتبار جهانی” قرار می گیرد
به موجب آغاز دور دوم برنامه ریزی استراتژیک شرکت پالایش نفت تبریز از نیمه دوم سال 1399، شرکت گام های خود را برای قرار گرفتن در بین 10 شرکت پتروپالایش برتر آسیا با اعتبار جهانی محکم تر برداشته است.

به گزارش قلم پرس، غلامرضا باقری در جمع رسانه های خبری ظرفیت تولید جاری این شرکت پتروپالایشی را ۱۱۰ هزار بشکه در روز عنوان کرد که به واسطه این تولید، ۷درصد از توان تصفیه نفت خام کل کشور را برعهده دارد. همچنین بخشی از سوخت مورد نیاز شمال غرب کشور از سوی این شرکت تامین می شود.

وی  از گاز مایع، بنزین یورو ۵، نفت گاز معمولی، نفت گاز یورو ۵، نفت کوره، سوخت هواپیما به عنوان محصولات اصلی این شرکت نام برد، و در ادامه اظهارداشت: در حال حاضر محصولات ویژه این شرکت پتروپالایشی را نفتای سبک، V.B.، گوگرد گرانول، اتان، بوتان، هگزان، لوبکات، روغن پایه، آیزوفید، آیزوریسایکل، حلال نفتی ۴۰۶-۴۰۴-۴۰۲ ، بنزن، قیر ۷۰/۶۰، ۱۰۰/۸۵، ریفورمیت، سبد محصولات روغن (۱۵ نوع)، ضدزنگ و ضدیخ را تشکیل می دهند.

به گفته این فعال صنعت پتروپالایشی؛  شرکت پالایش نفت تبریز به واسطه فعالیت خود در شرکت اصلی و شرکت های تابعه خود موفق شد تا در سال ۱۳۹۹ به ازای هر سهم از سود ۵هزار و ۸۳۴ ریالی برخوردار شود. سود این شرکت درسال ۱۳۹۸، یک هزار و ۱۰ ریال بود.

به گفته مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز ، شرکت پالایش نفت تبریز از خردادماه ۱۳۹۲، با انتخاب مدل A/M به عنوان مدل طرح تحول و تعالی سازمانی، حرکت خود را به سوی یک سازمان یادگیرنده آغاز کرده است.

عضو هیات مدیره شرکت پالایش نفت تبریز روش مشاوره در اجرای مدل A/M  را روشی با نام ” بلد راه کاروان (CBR) تعریف کرد که مبتنی بر تئوری روش تحقیق در فراینده عمل بنا نهاده شده است.

این فعال صنعت پتروپالایشی با اشاره به تدوین برنامه ریزی استراتژیک شرکت پالایش نفت تبریز در سال ۱۳۹۴، تصریح کرد: دور دوم برنامه ریزی استراتژیک شرکت از نیمه دوم سال ۱۳۹۹ آغاز شده است که بر اساس آن آرمان جدید شرکت تحت عنوان” قرار گرفتن در بین ۱۰ شرکت پتروپالایش برتر آسیا با اعتبار جهانی” انتخاب گردیده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز ادامه داد: در این راستا شرکت به منظور تامین خوراک، تولید و عرضه فرآورده های نفتی مورد نیاز مشتریان با استانداردهای کیفی روز،  توسعه پایدار و سیستمی کسب و کار از طریق  مدیریت زنجیره تامین، معماری برند و ارتقاء  کیفی محصولات با تاکید بر توانمندی ها و پتانسیل های داخلی را در دستور کار خود قرار داده است.

عضو هیات مدیره شرکت پالایش نفت تبریز یاد آور شد: شرکت طی ۱۰ سال گذشته ۹ پروژه به ارزش ۳۶۳ میلیون یورو ( معادل ۹۰۰/۱۰۸ میلیارد ریال به ارزش روز) را به اجرا  رسانده است.

باقری در بیان مهمترین پروژه های به اجرا رسیده این مجموعه، به پروژه تصفیه نفت گاز جدید با ظرفیت تولید ۳۰ هزار بشکه در روز  با سرمایه گذاری ۷۰ میلیون یورو، پروژه اختلاط و تولید روغن های روانساز با ظرفیت تولید ۴۰ هزار تن با ارزش سرمایه گذاری ۱۵ میلیون یورو، پروژه تولید روغن پایه به ظرفیت تولید ۹۰ هزار  تن در سال با سرمایه گذاری یک میلیون یورو اشاره کرد که با حضور ریاست جمهوری به افتتاح رسید.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبری در بیان برنامه های این شرکت پتروپالایشی با توجه به نیاز روز افزون کشور به فرآورده های نفتی، عنوان کرد: این شرکت همگام با برنامه مشترک توسعه پالایشگاه های کشور پروژه های متعددی را در دست اجرا دارد که مجموع این پروژه ها از بودجه ای به ارزش مصوب یک هزار و ۲۵۸ میلیون یورو برخوردار است که معادل ریالی این بودجه مصوب از رقم ۳۷۷ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال ( با نرخ تسعیر یورو ۳۰ هزار تومانی) برخوردار شده است.

این فعال صنعت پتروپالایشی  از پروژه تصفیه گازهای انتهایی واحد گوگرد TGT، خالص سازی هیدروژن PSA، احداث واحد گوگرد سازی جدید SRU و طرح جامع شرکت جهت کاهش تولید  نفت کوره و افزایش کمی و کیفی فرآورده های تولیدی به برخی از این پروژه های در دست این شرکت پتروپالایشی نام برد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز از کسب تندیس طلایی تدوین و ارایه برترین گزارش پایداری شرکتی صنعتی نفت مطابق استاندارد GRI.G4 ، کسب مقام دوم برترین پروژه های مدیریتی دنیا ( بعد از کشور ژاپن) به عنوان تنها نماینده ایران در جایزه بین المللی کنستانتین در سال ۲۰۱۷، کسب دیپلم افتخار جایزه جهانی کارآفرینی و مدیریت مدرن از بنیاد توسعه مدیریت EIU، انعقاد تفاهم نامه تولید دانش فنی کاتالیست و ساخت تجهیزات مورد نیاز شرکت با دانشگاه تهران و همکاری با  دانشگاه شریف در خصوص استحصال فلزات گرانبها از کاتالیست های مستعمل به عنوان برخی از دستاوردهای این شرکت پتروپالایشی طی ۵ سال اخیر نام برد.