شهین باهر: شهرداری متولی تبریز ۲۰۱۸ نیست / کم‌کاری دیگران را هم جبران کرده‌ایم
شهین باهر: شهرداری متولی تبریز ۲۰۱۸ نیست / کم‌کاری دیگران را هم جبران کرده‌ایم

شهردار کلانشهر تبریز با بیان اینکه این مجموعه متولی تبریز ۲۰۱۸ نیست اظهار اشت: مجموعه شهرداری در حوزه تبریز ۲۰۱۸ حتی فراتر از وظایف خود عمل کرده و کم‌کاری نهادهای دیگر را هم جبران نموده است. به گزارش قلم پرس، ایرج شهین باهر در جلسه شورای سیاستگذاری تبریز ۲۰۱۸ با تاکید بر اینکه حوزه گردشگری در […]

شهردار کلانشهر تبریز با بیان اینکه این مجموعه متولی تبریز ۲۰۱۸ نیست اظهار اشت: مجموعه شهرداری در حوزه تبریز ۲۰۱۸ حتی فراتر از وظایف خود عمل کرده و کم‌کاری نهادهای دیگر را هم جبران نموده است.

به گزارش قلم پرس، ایرج شهین باهر در جلسه شورای سیاستگذاری تبریز ۲۰۱۸ با تاکید بر اینکه حوزه گردشگری در مجموعه دولتی متولی و اعتبارات ویژه ای دارد، گفت: این موضوع به عنوان وظیفه شهرداری قابل طرح نیست اما مدیریت شهری به عنوان یکی از ادارات تاثیرگذار در حوزه های شهری، انسانی و گردشگری وارد موضوع شده است.

وی با بیان اینکه شهرداری کاستی نهادهای دیگر را هم جبران می کند، افزود: سعی کرده ایم تا حد امکان بصورت مثبت ایفای نقش کنیم که تاکنون نیز با حمایت شورای محترم، بسیار فراتر از حد وظایف و سطح عملکرد دیگر شهرها پیش رفته ایم.

شهین باهر وظیفه شهرداری را انجام اقدامات کالبدی مدیریت شهری دانست و گفت: تبریز امروز به عنوان تمیزترین شهر کشور و مطلوبترین شهر زندگی، شهر بدون گدا و معتاد متجاهر، مطرح است که تمام اینها در نتیجه انجام مباحث کالبدی، مدیریتی و همکاری شهروندان اتفاق افتاده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ کس نمی تواند مدعی نامگذاری و ثبت رویداد تبریز ۲۰۱۸ باشد خاطرنشان کرد: این موضوع براساس شاخص های مختلف همچون تاریخ چهار هزار ساله این خطه صورت گرفته و نمی توان به نام یک ارگان یا شخص تمام کرد.

شهین باهر با اشاره به اینکه عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام برای شهرهای دیگر ایران از جمله مشهد و همدان نیز اختصاص یافته است، افزود: با اینحال هیچ شهری به اندازه تبریز بر این نامگذاری زمان، انرژی و هزینه صرف نکرده و به شکل زیرساختی پرداخت شده است.

شهردار تبریز در ادامه با اشاره به اینکه جذب سرمایه گذار بخش خصوصی با اختصاص تسهیلات ویژه و واگذاری پروانه برای احداث هتل آپارتمانها و اقامتگاه گردشگران افزایش قابل توجهی داشته، تاکید کرد: سعی داریم که تبریز را از عنوان شهر صنعتی، اقتصادی و تجاری خارج کرده و به عنوان شهر گردشگری معرفی کنیم.

شهین باهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای برخی پروژه های زیرساختی در تبریز یادآور شد: شهرداری کلانشهر تبریز در پاره ای موارد حتی کاستی های ارگان های دیگر را جبران کرده است.

وی قبول مسئولیت پروژه مقبره الشعرا را یکی از مهمترین پروژه های این بخش عنوان کرد و گفت: شهرداری تبریز اتمام این پروژه نیمه تمام را به بخاطر تبریز ۲۰۱۸ با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد بر عهده گرفته است.

شهردار کلانشهر تبریز با تاکید بر اهمیت حضور فعال مردم در مدیریت شهری گفت: متاسفانه مردم انتظار دارند که تمام کارهای اجرایی توسط دستگاههای دولتی انجام گیرد اما در دنیا مرسوم است که خود شهروندان هم پای کار بیایند.

وی با اشاره به اینکه امتیازات فرهنگی هر شهر به رفتار مردم بازمی گردد گفت: شهروندان باید خود را میزبان بدانند تا شعار هر شهروند یک میزبان در تبریز تحقق یابد.