خبرگزاری میزان – در راستای طرح کنترل و نظارت بر بازار، رئیس دادگستری، دادستان، رئیس جهاد کشاورزی، رئیس دامپزشکی و نماینده صنعت و معدن و بهداشت از واحدهای دامداری (گاو و شتر) در شهرستان راور بازدید کردند و در جریان مسائل و مشکلات این دامداران قرار گرفتند. محمدرضا سنجری، رئیس دادگستری راور در جریان این […]

خبرگزاری میزان – در راستای طرح کنترل و نظارت بر بازار، رئیس دادگستری، دادستان، رئیس جهاد کشاورزی، رئیس دامپزشکی و نماینده صنعت و معدن و بهداشت از واحدهای دامداری (گاو و شتر) در شهرستان راور بازدید کردند و در جریان مسائل و مشکلات این دامداران قرار گرفتند.
محمدرضا سنجری، رئیس دادگستری راور در جریان این بازدید گفت: رسیدگی و حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی باید در دستور کار مسئولان این شهرستان قرار گیرد و اگر مسئلهای را نتوانستند در سطح شهرستان حل کنند از طریق ستاد تسهیل استان کرمان پیگیری کنند.
رئیس دادگستری راور خاطرنشان کرد: دامداران شهرستان راور این روزها با گرانی و کمبود علوفه و نهادههای دامی دست و پنجه نرم میکنند و در سایه کرونا و شرایط سخت اقتصادی، در دام مشکل کمبود نقدینگی گرفتار هستند.
وی افزود: صنعت دامپروری از جمله صنایع مهمی است که ارزش افزوده زیادی میتواند برای این شهرستان و سرمایه گذاران داشته باشد، اشتغال زایی برای جوانان نیز از دیگر مزیتهای این صنعت به شمار میرود.
سنجری بیان کرد: صنعت دامپروری همواره دستخوش مشکلات عدیدهای است که مهمترین آنها عدم تناسب نرخ نهادههای دامی و هزینههای نگهداری و مراقبت دام با نرخ شیر و گوشت عرضه شده به بازار است.
وی خاطر نشان کرد: این روزها صاحبان این صنعت از وجود مشکلات و چالشهای پیش روی خود و عدم توجه مسئولان به حل آنها گله مندند. شهرستان راور نیز از این مشکلات در امان نمانده و اکنون در سایه بحران کرونا، بیشتر از گذشته با این مشکلات دست به گریبان است.
ابوالفضل فرح بخش، دادستان عمومی و انقلاب راور نیز گفت: مشکلات دامداران از جمله اشتغال و ایجاد درآمد مناسب باید مرتفع شود تا ضمن بالا رفتن ظرفیت تولیدات واحدهای دامداری هزینههای آنان کاهش یابد.
دادستان عمومی و انقلاب راور اظهار کرد: مسئولان شهرستان راور در راستای حمایت از واحدهای دامی و تامین نهادهها فکر اساسی کنند؛ چرا که بزرگترین مشکل دامداران، تولید نهادههای دامی است.
وی خاطرنشان کرد: گرانی گوشت قرمز در این شهرستان ناشی از عدم نظارت دقیق بر روند تولید و عرضه گوشت گرم است و قطعا در صورت مشخص شدن هر گونه ترک فعل از سوی هر کدام از ادارات مسئول برخورد قانونی صورت میگیرد.
بیشتر بخوانید:
این بازدیدها به منظور بررسی و حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در تحقق شعار سال جهت تسهیل امور دامداران و رفع موانع تولید در شهرستان راور در دستور کار قرار گرفته است.
همچنین در راستای طرح کنترل و نظارت بر بازار در خصوص نحوه عرضه مستقیم گوشت قرمز از تولیدیها به بازار، تصمیماتی نیز اتخاذ شد.
انتهای پیام/