افتتاح هتل بوتیک جوان در محدوده شهرداری منطقه ۸ با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی
افتتاح هتل بوتیک جوان در محدوده شهرداری منطقه ۸ با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی

افتتاح هتل بوتیک جوان در محدوده شهرداری منطقه ۸ با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی هتل بوتیک جوان تبریز با حضور معاون گردشگری کشور، استاندار آذربایجان‌شرقی و شهردار منطقه ۸ تبریز، همزمان با هفته دولت در خیابان فلسطین افتتاح و به بهره‌برداری رسید. به گزارش قلم پرس، هتل بوتیک جوان تبریز با حضور انوشیروان محسنی بندپی، […]




افتتاح هتل بوتیک جوان در محدوده شهرداری منطقه ۸ با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی

هتل بوتیک جوان تبریز با حضور معاون گردشگری کشور، استاندار آذربایجان‌شرقی و شهردار منطقه ۸ تبریز، همزمان با هفته دولت در خیابان فلسطین افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش قلم پرس، هتل بوتیک جوان تبریز با حضور انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی و حمیده درشته، شهردار منطقه ۸ تبریز در خیابان فلسطین تبریز افتتاح شد و وارد چرخه ارائه خدمات به گردشگران و مسافران شد.

این مجموعه با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری، افزایش ظرفیت اقامتی تبریز و پاسخگویی به نیاز گردشگران و مسافران به بهره‌برداری رسیده و گامی در راستای تقویت ظرفیت‌های گردشگری و اقامتی شهر تبریز به شمار می‌رود.

برای اجرای هتل بوتیک جوان، بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی انجام شده و عملیات عمرانی و ساماندهی این مجموعه با نظارت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به پایان رسیده است.

هتل بوتیک جوان در خیابان فلسطین و در زمینی به مساحت ۷۵۰ مترمربع احداث شده و دارای یک‌هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا است که با بهره‌برداری از آن، زمینه اشتغال مستقیم برای ۸ نفر فراهم شده است.

حمیده درشته، شهردار منطقه ۸ تبریز، در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری در بافت مرکزی شهر اظهار کرد: قرارگیری هتل بوتیک جوان در  محدوده مرکزی تبریز، ظرفیت مناسبی برای میزبانی از گردشگران و مسافران فراهم کرده و بهره‌برداری از این مجموعه می‌تواند در رونق گردشگری و اقتصادی این محدوده مؤثر باشد.

وی افزود: منطقه ۸ تبریز به دلیل برخورداری از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری، یکی از مهم‌ترین محدوده‌های شهری برای توسعه فعالیت‌های گردشگری است و مدیریت شهری منطقه از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های گردشگری و احیای ظرفیت‌های موجود استقبال می‌کند.

درشته ادامه داد: توسعه مراکز اقامتی در کنار حفظ و احیای بافت تاریخی و فرهنگی تبریز، می‌تواند زمینه حضور بیشتر گردشگران، رونق کسب‌وکارهای محلی و افزایش پویایی اقتصادی در محدوده مرکزی شهر را فراهم کند.

افتتاح هتل بوتیک جوان در ادامه بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری و میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی در هفته دولت انجام شد و این مجموعه با ورود به چرخه خدمات گردشگری، به ظرفیت مراکز اقامتی شهر تبریز افزوده شد.