سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی گفت: کارخانههای آردسازی مطابق استاندارد عمل کنند. به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری فارس ، احمد محمدزاده ظهر امروز در نشست کارگروه آرد و نان استان، با تاکید بر اهمیت بحث آرد و نان در سلامت مردم، اظهار داشت: نان به عنوان قوت غالب مردم مهمتر از هر […]
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی گفت: کارخانههای آردسازی مطابق استاندارد عمل کنند.
به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری فارس ، احمد محمدزاده ظهر امروز در نشست کارگروه آرد و نان استان، با تاکید بر اهمیت بحث آرد و نان در سلامت مردم، اظهار داشت: نان به عنوان قوت غالب مردم مهمتر از هر مسئلهای است و اگر اصلاح و استانداردسازی نشود، دیگر کارها را نیز نمیتوان به خوبی انجام داد.
وی با تاکید بر اینکه سلامت مردم بیش از هر چیزی اهمیت دارد و ما در قبال این مسئله مسئول هستیم، گفت: هر روز باید به سمت بهتر شدن حرکت کنیم و برای ارتقاء کیفیت آرد و نان تلاش کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بینالملل استانداری آذربایجان شرقی، با بیان اینکه در این زمینه بحث آموزش نانوایان اهمیت دارد، گفت: آموزش باید تداوم داشته و قطع نشود و در همه شهرستانهای استان با اعزام مربیان با تجربه، انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به تصویب استفاده از آرد سبوسدار با میزان سبوسگیری ۱۰ درصد برای نان لواش، بیان کرد: استفاده از نان سبوسدار باید فرهنگسازی شود و مراجع ذیربط از طریق رسانهها و صدا و سیما این موضوع را در جامعه نهادینه کنند.
محمدزاده در ادامه با تاکید بر استانداردسازی کیفیت سبوسگیری در کارخانههای آردسازی، خاطرنشان کرد: کارخانههای آردسازی باید مطابق با استانداردهای تعیین شده عمل کنند در غیر این صورت به صورت قانونی با آنها برخورد خواهد شد.
وی با اشاره به بحث استفاده از افزودنیهای غیرمجاز در نان، گفت: هر چیزی که با سلامت مردم مرتبط باشد در صدر قرار دارد و بر همین اساس این مسئله به صورت جدی پیگیری میشود و استفاده از افزودنیهای غیر مجاز در استان باید ریشهکن شود.