عدالت گستری و هویت محوری رویکرد نوین صدا و‌سیماست/ معتقدیم همه ایران، تهران نیست
عدالت گستری و هویت محوری رویکرد نوین صدا و‌سیماست/ معتقدیم همه ایران، تهران نیست
معاون امور استان‌های صدا و‌ سیما با بیان اینکه عدالت گستری و هویت محوری دو موضوع اصلی در مرحله نوین صدا و‌سیماست. گفت: ما معتقدیم همه ایران، تهران نیست و باید در چارچوب عدالت گستری به همه هویت محوری توجه شود.

به گزارش  قلم پرس، حسن عابدینی  ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان‌شرقی که در سالن سازمان برنامه و بودجه استان برگزار شد، اظهار کرد: جنگ ابزار در حال تبدیل شدن به جنگ نرم است زیرا در این جریانات شصت و چند روزه ایران دیدیم که پشت این جریانات در  مثلث شوم ایالت متحده و رژیم صهیونیستی و سعودی قرار دارد.

وی با بیان اینکه آنچه الان که مهم است تقویت رسانه‌هاست، ادامه داد: سوال اینجاست، چرا طی ۲۰ سال گذشته این چنین با تمام قدرت از حوزه نظامی و سیاسی و اقتصادی به جنگ تمام عیار با جمهوری برخواسته است که البته شاید رمز و راز این سوالات در شخصیتی است که فردا مراسم برای شهادت او گرفته خواهد شد.

حاج قاسم سلیمانی هندسه نوین قدرت جهانی را تغییر داد 

معاون امور استان‌های صدا و‌ سیما افزود: حاج قاسم سلیمانی هندسه نوین قدرت جهانی را تغییر داد که قطعا هیچ کسی نمی‌تواند این موضوع را رد کند زیرا ایشان با درایت توانست تا پنج راهبرد در منطقه غرب آسیا را با شکست روبه‌رو کند.

وی گفت: آمریکایی‌ها آمدند تا جنگ میان قومیت‌ها و مذاهب را راه بیندازند و مهم‌ترین ابزار آن داعش بود و حتی جنگ ۳۰ ساله برای آن پیش‌بینی کردند.

عابدینی یادآور شد: اما جمهوری اسلامی ایران توانست این فتنه را در کمتر از ۶ سال مهار کند و از حوزه سرزمینی متلاشی کنند.

وی با اشاره بر اینکه آمریکایی‌ها افغانستان و عراق را اشغال کردند و با ادعای دولت و ملت سازی پیش می‌رفتند، بیان داشت:  اما دیدند که افغانستانی که ۲۰ سال در اختیار افغانستان بود چیزی جز کشتار، تجاوز، زندان چیزی نداشت.

معاون امور استان‌های صدا و‌ سیما متذکر شد: آمریکا در سال ۲۰۰۶ آمدند تا کمر حزب‌الله را بشکنند اما می‌بینید الان هر تحرکی در آن منطقه انجام گیرد بدون اذن حزب‌الله امکان‌پذیر نیست.

وی گفت: خواستند تا امنیت رژیم صهیونیست را طبق راهبرد پنجم فراهم کنند اما الان ناامن‌ترین منطقه در دنیاست.

معاون امور استان‌های صدا و‌ سیما  با بیان اینکه روزی نیست که یک حادثه در رژیم صهیونیستی اتفاق نیافتد و خطایی نکند و تمام مناطق اشغالی آنها زیر آتش مقاومت نرود، گفت: هفت تریلیون دلار چهار دولت آمریکا هزینه کردند اما ماحصل آن خروج با خفت از افغانستان بود.

عابدینی با اشاره بر اینکه بر اساس سند تحول و پیام رهبر معظم انقلاب در حکم رئیس سازمان فرمودند بر اساس چهار نکته است، توضیح داد: امام راحل صدا و‌سیما را دانشگاه یاد کردند اما حضرت آقا سه مسؤولیت دیگر را بر دوش کارکنان که آوردگاهی برای مقابله با تحریف و فتنه دشمنان بر ضد نظام اسلامی قرارگاهی باشد برای پراکندن امید در جامعه و آسایشگاهی باید باشد برای نشان دادن زیبایی‌ها و هنرمندی‌ها.

وی ادامه داد: حتما آنچه در آذربایجان‌شرقی وجود دارد با آنچه در سایر استان‌ها وجود دارد، متفاوت است.

عابدینی با تاکید بر اینکه قاب رسانه ملی به ویژه در حوزه استان‌ها محلی برای نشان دادن نخبگان استانی اعم از حوزه سیاسی و اقتصادی و کارآفرینی باشد، خاطرنشان کرد: حتما که دانشگاه تبریز همانند دانشگاه تهران پر از نخبگانی است که باید معرفی شوند.

پخش ۱۰ ساعت برنامه استانی در ۵ شبکه ملی

وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد در این منطقه ظرفیت‌های بالایی وجود دارد که باید در قاب رسانه ملی بیان شود. البته حداقل روزانه ۱۰ ساعت برنامه استانی را در پنج شبکه ملی پخش خواهیم کرد.

عابدینی متذکر شد: رهبر معظم انقلاب از نظر قانونی که رئیس ما را انتخاب می‌کند رئیس ماست همچنین راهبردی‌ترین و آینده‌نگرترین رهبر دنیاست که همه دنیا به این موضوع معترف هستند.

وی اضافه کرد: عدالت گستری و هویت محوری دو موضوع اصلی در مرحله نوین صدا و‌سیماست.

معتقدیم همه ایران، تهران نیست

عابدینی با بیان اینکه ما معتقدیم همه ایران، تهران نیست و باید در چارچوب عدالت گستری به همه هویت محوری توجه شود، اذعان داشت: هویت‌محوری رنگین کمانی از قومیت‌ها، زبان‌ها، لهجه‌ها و فرهنگ‌ها و آیین‌هاست.

وی گفت: خود غربی‌ها معتقدند چهار کشور در دنیا ظرفیت عبور از منطقه خاکستری یا به قول رهبری پیچ تاریخی دارند که یکی از این کشورها ایران است؛ حال سوال اینجاست که چرا آلمان و ژاپن و هند در زمره این چهار کشور نیست؟ چه چیزی در ایران نهفته است که حوزه نفوذ آن گسترش یافته است؟ 

عابدینی ابراز کرد: جواب این‌ سوالات در مقاله‌ یک تحلیل‌گر آمده است که تا حدودی معقولانه است که این تحلیل عبارتند از در ایدلوژی ایرانیان برای هر موضوعی داستانی‌ وجود دارد که مبتنی بر آموزه‌های دنیاست، دوم اینکه فرهنگ ایرانیان اسطوره دارد؛ این اسطوره‌ها از نوزادان تا جوانان و پیرمردان است که الگوست.

معاون امور استان‌های صدا و سیما  ادامه داد: سوم اینکه ایرانیان الگوی زن دارند؛ از حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س)، حضرت رقیه،تا ام‌‌وهب و مادران شهدا هستند.

وی تصریح کرد: در ایرانیان یک مرجعیتی وجود دارد که برای او هیچ بن‌بستی وجود ندارد همچنین همواره هر موضوعی که در ایران مطرح شود، بن‌بست ندارد.

وی در پایان با قدردانی از زحمات خادمین آذربایجان‌شرقی گفت: مرکز آذربایجان‌شرقی مولد و صادرکننده مدیرکل تبدیل شدن است.

انتهای پیام/