به گزارش قلم پرس، تیمهای چادرملو اردکان و تراکتور در چارچوب هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۹ امروز (جمعه) در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر صفر تراکتور به پایان رسید.
تراکتور که با هدایت جواد نکونام فصل را با سه پیروزی متوالی آغاز کرده بود، با انگیزه کسب چهارمین برد پیاپی پا به این دیدار گذاشت و از همان دقایق ابتدایی حملات خود را روی دروازه میزبان آغاز کرد.
در دقیقه پنجم، نخستین موقعیت جدی تراکتور روی دروازه چادرملو شکل گرفت که ضربه بازیکن سرخپوشان با واکنش دروازهبان برزیلی میزبان مهار شد.
در ادامه، شهریار مغانلو در موقعیتی تکبهتک با دروازهبان چادرملو صاحب فرصت شد، اما ضربه مهاجم تراکتور با فاصلهای اندک از کنار دروازه به بیرون رفت.
فشار حملات تراکتور ادامه داشت و این تیم با در اختیار داشتن مالکیت توپ و میدان به دنبال باز کردن دروازه میزبان بود. در یکی از این حملات، مسعود زائر کاظمینی روی پاس زیبای مغانلو صاحب موقعیت شد، اما ضربه او از دقت لازم برخوردار نبود و راهی به دروازه پیدا نکرد.
چادرملو نیز در دقایق پایانی نیمه نخست چند بار از روی ضربات کرنر روی دروازه تراکتور خطرساز شد، اما حملات این تیم ثمری نداشت تا نیمه نخست با وجود اعلام ۱۰ دقیقه وقت تلفشده، با تساوی بدون گل به پایان برسد.
با آغاز نیمه دوم، تراکتور خیلی زود به گل رسید. خطا روی مسعود زائر کاظمینی در محوطه جریمه چادرملو، یک ضربه پنالتی برای سرخپوشان به همراه داشت و امیرحسین حسینزاده در دقیقه ۴۸ با ضربهای مطمئن، توپ را به تور دروازه میزبان رساند تا قفل این مسابقه شکسته شود.
در دقیقه ۶۲، امیرحسین کلباسی، بازیکن چادرملو، به دلیل خطای شدید روی محمد نادری با دریافت کارت قرمز مستقیم از سوی پیام حیدری، داور مسابقه، از زمین بازی اخراج شد.
چند دقیقه بعد، تراکتور یک بار دیگر به گل رسید؛ با این حال، گل مسعود زائر کاظمینی به دلیل قرار داشتن در موقعیت آفساید مردود اعلام شد.
در شرایطی که تراکتور کنترل بازی را در اختیار داشت، چادرملو در یکی از ضدحملات خود موقعیتی بسیار خطرناک روی دروازه میهمان ایجاد کرد، اما واکنش دیدنی علیرضا بیرانوند مانع از به ثمر رسیدن گل تساوی شد.
در دقیقه ۹۰، سیروس صادقیان نیز با دریافت کارت زرد دوم به دلیل خطا روی بازیکن تراکتور از زمین مسابقه اخراج شد تا چادرملو در دقایق پایانی با ۹ بازیکن به بازی ادامه دهد.
در پنجمین دقیقه از وقتهای تلفشده، تراکتور تیر خلاص را به میزبان وارد کرد. ارسال از نقطه کرنر توسط تومیسلاو اشترکال با ضربه مهاجم کروات سرخپوشان همراه شد تا گل دوم تراکتور به ثمر برسد و شاگردان نکونام پیروزی خود را قطعی کنند.
با این نتیجه، تراکتور چهارمین پیروزی متوالی خود در لیگ برتر را جشن گرفت و با ۱۲ امتیاز، به صورت موقت صدر جدول رقابتها را در اختیار گرفت.
- نویسنده : علی قنبری





