باغ‌موزه ستارخان تبریز در آستانه بهره برداری قرار گرفت
باغ‌موزه ستارخان تبریز در آستانه بهره برداری قرار گرفت

باغ‌موزه ستارخان تبریز در آستانه بهره برداری قرار گرفت باغ‌موزه ستارخان تبریز تا پایان هفته جاری و همزمان با هفته دفاع مقدس، با همت شهرداری منطقه ۴ تبریز به بهره‌برداری می‌رسد؛ پروژه‌ای فرهنگی و تاریخی که با هدف احیای هویت تاریخی شهر و بازآفرینی بخشی از ظرفیت‌های هویتی و فرهنگی تبریز اجرا شده است. به […]



باغ‌موزه ستارخان تبریز در آستانه بهره برداری قرار گرفت

باغ‌موزه ستارخان تبریز تا پایان هفته جاری و همزمان با هفته دفاع مقدس، با همت شهرداری منطقه ۴ تبریز به بهره‌برداری می‌رسد؛ پروژه‌ای فرهنگی و تاریخی که با هدف احیای هویت تاریخی شهر و بازآفرینی بخشی از ظرفیت‌های هویتی و فرهنگی تبریز اجرا شده است.

به گزارش قلم پرس، سیدرضا هاشمی شهردار منطقه ۴ تبریز با اعلام این خبر گفت، این مجموعه در فاز نخست در زمینی به مساحت حدود ۲۲۰۰ مترمربع احداث شده و شامل رواق‌های نمایشگاهی و فضاهای مرتبط با معرفی تاریخ و هویت ستارخان و مشروطه است.

وی افزود: باغ‌موزه ستارخان با رویکردی متفاوت نسبت به معرفی مفاخر و رویدادهای اثرگذار تاریخ معاصر تبریز، فضایی مناسب برای حضور شهروندان، گردشگران و علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ این کهن‌شهر فراهم می‌کند.

شهردار منطقه ۴ تبریز همچنین به نقش مؤثر این پروژه در پویایی اقتصادی منطقه اشاره کرد و گفت: احیای چنین مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی، علاوه بر تقویت تعلق خاطر اجتماعی و هویتی، پیشران مهمی برای اقتصاد شهری به شمار می‌رود. شکل‌گیری مقاصد جدید گردشگری، موجب جذب پایدار گردشگران داخلی و خارجی، رونق کسب‌وکارهای پیرامونی، صنایع دستی و مشاغل خدماتی شده و بستر مناسبی را برای سرمایه‌گذاری‌های محلی و توسعه اقتصاد مبتنی بر گردشگری شهری فراهم می‌سازد.

او ادامه داد: همچنین در فاز دوم این پروژه، توسعه مجموعه در حدود یک‌هزار مترمربع و احداث فرهنگسرا پیش‌بینی شده است تا ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی باغ‌موزه در مراحل بعدی تکمیل شود.

این پروژه در آستانه بهره‌برداری، به عنوان یکی از طرح‌های شاخص مدیریت شهری منطقه ۴، گامی در مسیر پیوند توسعه شهری با حفظ و احیای هویت تاریخی تبریز به شمار می‌رود.