سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، مجموع اعتبار پیشنهادی از محل مسوولیتهای اجتماعی شرکت نفت به استان از بابت مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را ۴۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد. به گزارش قلم پرس،از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، حیدر فتحزاده در نهمین جلسه شورای برنامهریزی […]
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، مجموع اعتبار پیشنهادی از محل مسوولیتهای اجتماعی شرکت نفت به استان از بابت مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را ۴۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
به گزارش قلم پرس،از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، حیدر فتحزاده در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان اظهار کرد: اعتبار پیشنهادی از محل مسوولیتهای اجتماعی شرکت نفت از بابت مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان در سال ۱۴۰۲ به فصل ورزش و تفریحات استان ۱۳.۵ میلیارد تومان است.
وی مبلغ پیشنهادی مسوولیت های اجتماعی به حوزه های فرهنگ و هنر و کتابخانه های عمومی استان را نیز هر کدام ۵۰ میلیارد تومان و حوزه علوم پزشکی را نیز ۲۲.۵ میلیارد تومان اعلام کرد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، تصریح کرد: به فصل آموزش استان نیز رقم ۳۰۰ میلیارد تومان از محل مسوولیت های اجتماعی شرکت نفت لحاظ شده است که از همین محل، رقم ۷۰ میلیارد تومان به حوزه آموزش و پرورش شهرستان چاراویماق در نظر گرفته شده است.
فتحزاده تصریح کرد: شرکت ملی نفت در نظر دارد این رقم ۳۰۰ میلیارد تومان فصل آموزش برای پروژه های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، صرفا در مناطق روستایی و محروم اختصاص دهد.
این مسوول مجموع اعتبار پیشنهادی از محل مسوولیتهای اجتماعی شرکت نفت به استان آذربایجان شرقی در دور دوم سفر ریاست جمهوری را ۴۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد.



