نایبرئیس مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی وزیر بودم درخواست کردم اجازه دهند به ۷۵۰ سال پیش برگردیم و به هفت زبان زنده دنیا تدریس کنیم که تدریس به سه زبان پذیرفته شد اما ما که بیرون آمدیم موضوع را سیاسی کردند. به گزارش قلم پرس به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان در آیین افتتاحیه ششمین […]
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی وزیر بودم درخواست کردم اجازه دهند به ۷۵۰ سال پیش برگردیم و به هفت زبان زنده دنیا تدریس کنیم که تدریس به سه زبان پذیرفته شد اما ما که بیرون آمدیم موضوع را سیاسی کردند.
به گزارش قلم پرس به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان در آیین افتتاحیه ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز اظهار کرد: ربع رشیدی یادآور یک شهر دانشگاهی است. ۷۵۰ سال پیش در تبریز شهر دانشگاهی وجود داشت که علم، هنر و خلاقیت را تولید میکرد و به هفت زبان زنده دنیا در این شهر تدریس میشد.
وی اضافه کرد: وقتی وزیر بودم درخواست کردم اجازه دهند به ۷۵۰ سال پیش برگردیم و به هفت زبان زنده دنیا تدریس کنیم که تدریس به سه زبان پذیرفته شد اما ما که بیرون آمدیم موضوع را سیاسی کردند.
وی گفت: ما برترین و بهترین بودیم. انسان به اندازه دغدغهای که دارد، انسان است و باید این سوال را از خودمان بپرسیم که چرا من از دیگران بهتر نیستم. در نمازی که میخوانیم از برترین بودن خدا بحث میکنیم و باید بستری فراهم کنیم که خلاقها مستقل از عقیدهها و سلیقهها بالا بیایند. مملکت ما زمانی شکوفا میشود که تقوا به زبان امروزی و به معنی حرکت بدون خطا در جریان باشد. اگر در آموزش، صنعت، مدیریت و تجارت بتوانیم بدون خطا حرکت کنیم، برترین میشویم. بهترین شدن به زور نیست بلکه به توانمندی و خلاقیت است.
وی با بیان این که برازنده جامعه ما نیست که کارخانهها بخوابند و جوانان ما بیکار بگردند، افزود: اعتماد کردن به جوانان میتواند ما را نجات دهد. دانشگاههای ما باید بر اساس نیاز جامعه آموزش بدهد و دانشجو باید در عمل یاد بگیرد نه پای تخته و به صورت تئوریک، نمیتوان در کلاس درس، کاری یاد گرفت.