برگزاری جشن هفته وحدت در فرهنگسرای شهید بهشتی
برگزاری جشن هفته وحدت در فرهنگسرای شهید بهشتی

برگزاری جشن هفته وحدت در فرهنگسرای شهید بهشتی جشن بزرگ هفته وحدت همزمان با میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) در فرهنگسرای شهید بهشتی توسط شهرداری منطقه ۸ با همراهی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز برگزار شد. به گزارش امور ارتباطات شهرداری منطقه ۸ تبریز، حمیده درشته با اشاره به اهمیت […]



برگزاری جشن هفته وحدت در فرهنگسرای شهید بهشتی

جشن بزرگ هفته وحدت همزمان با میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) در فرهنگسرای شهید بهشتی توسط شهرداری منطقه ۸ با همراهی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز برگزار شد.

به گزارش امور ارتباطات شهرداری منطقه ۸ تبریز، حمیده درشته با اشاره به اهمیت گرامیداشت هفته وحدت اظهار کرد: هفته وحدت، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ همدلی، انسجام و برادری میان مسلمانان و همچنین تقویت روحیه مشارکت اجتماعی در جامعه است و شهرداری منطقه ۸ نیز تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی متنوع، در این مسیر گام بردارد.

وی افزود: به همین مناسبت و همزمان با فرارسیدن میلاد فرخنده حضرت رسول اکرم(ص) و ولادت حضرت امام جعفر صادق(ع)، جشن هفته وحدت با حضور شهروندان و خانواده‌ها در فرهنگسرای شهید بهشتی برگزار شد که با استقبال مطلوب و پرشور شهروندان مواجه شد.

شهردار منطقه ۸ تبریز ادامه داد: در این جشن، برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و شاد با محوریت اعیاد فرخنده ماه ربیع‌الاول و موضوع وحدت و همدلی اجرا شد و فضایی بانشاط و صمیمی برای شهروندان و خانواده‌های حاضر فراهم آمد.

درشته با تأکید بر نقش برنامه‌های فرهنگی در ارتقای نشاط اجتماعی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی علاوه بر گرامیداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی، زمینه‌ای برای حضور و مشارکت بیشتر شهروندان، تقویت ارتباطات اجتماعی و ایجاد لحظاتی شاد و به‌یادماندنی برای خانواده‌هاست.

وی در پایان گفت: شهرداری منطقه ۸ تبریز با بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگسراهای منطقه، تداوم اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی را با هدف افزایش نشاط عمومی، ارتقای سرمایه اجتماعی و پاسخگویی به نیازهای فرهنگی شهروندان دنبال خواهد کرد.