حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از فرماندهان و روحانیون ارتش به مناسبت ۲۴ مهر سالروز تاسیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز از نظر بنیه اعتقادی کارکنان، می توانیم این ادعا را بکنیم که افراد کم نظیری در ارتش و نیروهای مسلح داریم .
وی ادامه داد: یکی از کارهای عمده سازمان عقیدتی سیاسی، تعمیق باورهای دینی و اعتقادات خانواده بزرگ ارتش است و این در واقع بخش عمده توان رزم نیروهای مسلح است.
امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: عقیدتی سیاسی ارتش در بحث افزایش بصیرت ارتشیان، کارهای ارزشمندی انجام داده است و به لطف خدا فرماندهان بصیری داریم که باعث شده اند ارتش در اوج خدمت گذاری به کشور باشد .
امیر سرتیپ دوم میرزایی فرمانده قرارگاه تاکتیکی حمزه سیدالشهداء آذربایجان هم گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته اقدامات ارزشمند و تاثیر گذاری در ارتش داشته و در کنار حفاظت اطلاعات به عنوان دو بازوی قدرتمند فرمانده در به قدرت رسیدن ارتش تلاش های قابل توجهی داشته است.
وی با اشاره به این که امروزه شاهد ارتشی حزب اللهی و ولایی هستیم، افزود: با همت و تلاش های سازمان عقیدتی سیاسی بیش از ۲۴ هزار خانواده قرآنی و بیش از ۱۲ هزار حافظ قرآن در ارتش داریم.
افراد کم نظیری در ارتش و نیروهای مسلح داریم
برچسب ها
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد؛ پیشبینی ایجاد ۱۹ هزار و ۵۵۱ شغل در آذربایجان شرقی برای سال ۱۴۰۵
کشف ۳۴ ماینر در تبریز؛ برق ۳۷۴ خانوار به شبکه بازگشت
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از شناسایی و جمعآوری ۳۴ دستگاه ماینر غیرمجاز از ۶ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در مناطق تحت پوشش این شرکت طی هفته گذشته خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در راستای صیانت از شبکه برق و مقابله با مصارف غیرمجاز انرژی عنوان کرد.
از تمام ظرفیتهای نظارتی برای بهینه سازی مصرف گاز استفاده خواهیم کرد
دادستان تبریز با تأکید بر نقش راهبردی شرکت گاز در حفظ امنیت و پایداری انرژی، گفت: دستگاه قضایی استان با بهرهگیری از تمام ظرفیتهای نظارتی، از شرکت گاز استان در بهینه سازی مصرف گاز و پایداری توزیع انرژی حمایت خواهد کرد.
پیشبینی ایجاد ۱۹ هزار و ۵۵۱ شغل در آذربایجان شرقی برای سال ۱۴۰۵
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی از تحقق ۹۰ درصدی تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: تاکنون ۲۴ هزار و ۶۸۰ طرح کسبوکار در استان ثبت شده است. به گفته وی، سهم تعهد اشتغال استان در سال جاری ۲۷ هزار و ۶۳۳ فرصت شغلی بوده که بخش عمده آن محقق شده و روند ثبت طرحها ادامه دارد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




