۱۶ نیروگاه بزرگ مازوت‌سوز کشور هیچکدام فیلتر ندارند/۲ میلیون لیتر مازوت سهم نیروگاه تبریز
۱۶ نیروگاه بزرگ مازوت‌سوز کشور هیچکدام فیلتر ندارند/۲ میلیون لیتر مازوت سهم نیروگاه تبریز

به گزارش قلم پرس از تبریز، موسوی در سی‌وششمین جلسه علنی فوق‌العاده شورای شهر تبریز که به منظور بررسی آلودگی هوای تبریز تشکیل یافته بود، اظهار داشت: هزینه مازوت‌سوزی برای نیروگاه به مراتب بالاتر از گاز بوده و نیروگاه‌ها برای گاز مصرفی پول نمی‌دهند بلکه در قبالش برق می‌دهند، همچنین از وقتی مازوت‌سوزی اتفاق می‌افتد […]

به گزارش قلم پرس از تبریز، موسوی در سی‌وششمین جلسه علنی فوق‌العاده شورای شهر تبریز که به منظور بررسی آلودگی هوای تبریز تشکیل یافته بود، اظهار داشت: هزینه مازوت‌سوزی برای نیروگاه به مراتب بالاتر از گاز بوده و نیروگاه‌ها برای گاز مصرفی پول نمی‌دهند بلکه در قبالش برق می‌دهند، همچنین از وقتی مازوت‌سوزی اتفاق می‌افتد مسیرهای حرکت دود، دچار خردگی شده و هزینه‌های بالایی را برای نیروگاه تحمیل می‌کند.

وی در ادامه بیان کرد: در بحث فیلتراسیون از ۱۶ نیروگاه بزرگ کشور که مازوت‌سوز هستند، در هیچکدام فیلتر نصب نشده است.

او در بخشی از سخنان خود یادآور شد: هر ساعت ۱۴۰ مترمکعب آب برای نیروگاه تبریز نیاز است، از هر واحد روزانه ۱۰۰ مترمکعب مواد گچی خارج خواهد شد که به آلاینده‌های طبیعت اضافه خواهد شد، تنها راهکار حل مشکل نیروگاه تبریز، توسعه آن است.

نماینده نیروگاه اظهار کرد: شورای عالی امنیت ملی، وزارت نیرو را ملزم به مصرف ۵۰ میلیون لیتر مازوت کرده که تنها دو میلیون لیتر سهم نیروگاه تبریز است؛ چرا که هم‌اکنون یک واحد نیروگاه تبریز فعال است.

وی با اشاره به لزوم هم‌افزایی برای توسعه نیروگاه تبریز، ادامه داد: نیروگاه تبریز فقط ۷۰۰ مگاوات برق تولید می‌کند در حالی که فقط یک واحد نیروگاه اصفهان ۱۷۰۰ مگاوات برق تولید می‌کند.

پالایشگاه تبریز هم یک قطره هم مازوت مصرف نکرده است

بیگلو؛ نماینده پالایشگاه تبریز هم در این جلسه با ارائه گزارشی عنوان کرد: کل امکانات و تجهیزات را برای مصرف گاز در بویلرها آماده کرده‌ و از ابتدای سال قطره‌ای مازوت استفاده نکرده‌ایم اما افت فشار گاز در روزهای اخیر ما را به تلاطم انداخته است.

وی گفت: استفاده از مازوت برای شرکت‌های بهره‌بردار، حمل و نقل و نگهداری سخت بوده و راحت‌ترین کار استفاده از گاز است.

انتهای پیام/