وجدان‌زاده: دوومیدانی همیشه مظلوم واقع شده است/ تبریز قطب دوهای نیمه استقامت
وجدان‌زاده: دوومیدانی همیشه مظلوم واقع شده است/ تبریز قطب دوهای نیمه استقامت

[ad_1] دارنده تنها مدال دوی ۱۰۰۰ متر ایران در آسیا گفت: کسب عناوین قهرمانی جهان توسط دوندگان المپیاد دور از انتظار نیست. محمد وجدان‌زاده در گفت وگو با خبرنگاراندر خصوص شرایط برگزاری المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز، اظهار کرد: یکی از خصوصیاتی که المپیاد پانزدهم را از سایر المپیادها متمایز می‌کند، برگزاری آن […]

[ad_1]


دارنده تنها مدال دوی ۱۰۰۰ متر ایران در آسیا گفت: کسب عناوین قهرمانی جهان توسط دوندگان المپیاد دور از انتظار نیست.

محمد وجدان‌زاده در گفت وگو با خبرنگاراندر خصوص شرایط برگزاری المپیاد دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز، اظهار کرد: یکی از خصوصیاتی که المپیاد پانزدهم را از سایر المپیادها متمایز می‌کند، برگزاری آن پس از یک دوره تعطیلی ناشی از محدودیت‌های کرونایی است و نخستین شهری که توانایی این کار را داشت و قبول هم کرد تا مسابقات را برگزار کند، تبریز بود.

وی افزود: با اینکه حداقل یک سال زمان برای آماده‌سازی مقدمات برگزاری المپیاد لازم بود اما تبریز در کمتر از چهار ماه به این آمادگی رسید.

دارنده مدال دوی ۱۰۰۰ متر ایران در آسیا، ادامه داد: تمامی بچه‌ها سنگ تمام گذاشتند تا مسابقات به نحو احسن برگزار شود. تبریز شهر مهربانی، شادی، عشق و دیار علما و دانشمندان است و به همین دلیل همه دست به دست هم دادند و از مهمانان این شهر به بهترین شکل ممکن پذیرایی کردند و همه راضی هستند که جای قدردانی از مسؤولان دارد.

وجدان‌زاده بیان کرد: مسابقات ورزشی با هدف ارتقای ارتباطات دوستی‌، فرهنگی و شادی برگزار می‌شود که این موضوع در روند برگزاری المپیاد پانزدهم نیز گنجانده شده است.

وی در ادامه در خصوص روند برگزاری مسابقات دوومیدانی المپیاد نیز گفت: محدودیتی برای حضور دانشگاه‌ها در المپیاد اعلام نشده بود و تمامی دانشگاه‌ها می‌توانستند تیم اعزام کنند و دانشگاه تبریز نیز ورزشکارانی را در این حیطه به مسابقات اعزام کرده است.

وجدان‌زاده در خصوص اقبال ورزشکاران تبریزی در این مسابقات، خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز در دوهای نیمه استقامت قطعا دو طلا خواهد داشت. ممکن است رنگ مدال‌ها در سایر بخش‌های دوومیدانی برای تبریز کم‌رنگ‌تر باشد اما هنوز هم حرفی برای گفتن دارد.

وی متذکر شد: مسابقات در دو قسمت برگزار شده و رقابت‌های پرتاب‌ و پیاده‌روی در دانشگاه و سایر بخش‌ها در سالن خسرو علی‌آبادی تبریز خواهد بود.

این مدال‌آور آسیا در خصوص ورزشکارانی که امکان قهرمانی در سطح جهانی دارند، افزود: کسب عناوین قهرمانی جهان توسط دوندگان المپیاد دور از انتظار نیست اما نیاز به امکانات و زمان دارد. ما پدیده‌هایی داریم که می‌توانند در مسابقات المپیاد دانشجویان دنیا شرکت کنند.

مسؤول کمیته داوران مسابقات دوومیدانی المپیاد پانزدهم که قبلا مربی سهیلا اسدالهی، ورزشکار دانشگاه چرخ نیلوفری آذربایجان که تنها مدال طلای آذربایجان‌شرقی را در المپیاد دختران کسب کرده بود، گفت: متاسفانه رشته دوومیدانی در ایران مظلوم واقع شده است. کشورهای مختلفی با رشته دوومیدانی در دنیا مطرح می‌شوند در حالی که ما علم، تجربه و امکانات مطرح شدن داریم ولی تنها مشکل ما هماهنگی و برنامه‌ریزی است.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب هیچ ورزشکاری به جز وی نتوانسته در دوی استقامت آسیا از ایران مدال کسب کند، ابراز کرد: یکی از نقاط ضعف ما این است که به رشته دوومیدانی بها نمی‌دهیم در حالی که باید این رشته را از پایه و اساس به صورت یک برنامه مدون به اجرا در بیاوریم‌.

انتهای پیام/۶۰۰۱۷/س


[ad_2]