واکنش معاون استاندار آذربایجان‌شرقی به افزایش بلیط  هواپیما در تبریز
واکنش معاون استاندار آذربایجان‌شرقی به افزایش بلیط  هواپیما در تبریز

[ad_1] معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به شایعات اخیر در فضای مجازی در خصوص افزایش بلیط هواپیما در تبریز گفت: قیمت‌ها مثل روال سابق بوده و مدیرکل فرودگاه‌های استان نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام خواهد داد. به گزارش قلم پرس،از تبریز، محمد کلامی ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان آذربایجان.شرقی […]

[ad_1]


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به شایعات اخیر در فضای مجازی در خصوص افزایش بلیط هواپیما در تبریز گفت: قیمت‌ها مثل روال سابق بوده و مدیرکل فرودگاه‌های استان نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام خواهد داد.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، محمد کلامی ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان آذربایجان.شرقی اظهار کرد: نصب دستگاه‌های کارتخوان هوشمند که از هفته گذشته در نانوایی‌های استان آغاز شده تا پایان این هفته به اتمام می‌رسد.

محمد کلامی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان گفت: جلوگیری از قاچاق و توزیع خارج از شبکه آرد از اهداف نصب دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی‌هاست و با اجرای این طرح، ساماندهی بیشتری بر روی نحوه پخت و توزیع نان صورت خواهد گرفت.
 
وی با بیان اینکه تمام نانواها توسط شبکه یکپارچه رصد می‌شوند و  تمام تراکنش‌ها قابل رهگیری است، افزود: اجرای این طرح در قالب اتاق عملیات با حضور شرکت پست، بانک سپه، اداره‌کل امور مالیاتی، شرکت غله و اتحادیه نانوایان انجام می‌شود.
 
کلامی همچنین با اشاره به شایعات اخیر در فضای مجازی در خصوص افزایش بلیط هواپیما در تبریز متذکر شد: قیمت‌ها مثل روال سابق بوده و مدیرکل فرودگاه‌های استان نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام خواهد داد.

گزارش فارس حاکی است برخی شرکت‌های هواپیمایی بلیط را در قالب بیزینس  بفروش می‌رسانند. اما آیا تنها به خاطر اسم آن قیمت بلیط را افزایش می‌دهند یا موارد بیزینس را رعایت می‌کنند یا اصلا فرودگاه‌ها این امکانات را دارند، باید مسوولان امر پاسخ دهند.

هنگام خرید بلیط هواپیما با کلاس‌های مختلف پروازی و قیمت‌های متفاوتی مواجه می‌شویم که انتخاب کردن آن متناسب با موقعیت و شرایط، مستلزم آگاهی و شناخت این کلاس‌های پروازی است.

در میان سه کلاس پروازی فرست کلاس، بیزینس کلاس و اکونومی کلاس، کلاس‌های بیزینس و اکونومی به طور گسترده‌تری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پروازهای اکونومی کلاس

اکونومی کلاس، آخرین کلاس پروازی که بیشتر مردم عادی و گردشگران آن را انتخاب می‌کنند و بیشتر صندلی‌های یک هواپیما به این کلاس پروازی تعلق دارد و در ایران نیز بیشتر مردم از آن استفاده می‌کنند. پروازهای اکونومی با ارائه کمترین خدمات و امکانات، ارزان‌ترین بلیط‌های موجود را به خود اختصاص می‌دهند.

پروازهای بیزینس کلاس

دومین کلاس پروازی بعد از فرست کلاس و در درجه بالاتر نسبت به کلاس اکونومی قرار دارد و با قیمتی بالاتر از آن، خدمات و امکانات بهتری به مسافران ارائه می‌دهد. کابین مسافران بیزینس کلاس بعد از فرست کلاس و در وسط قرار دارد که به صورت جداگانه نسبت به سایر کلاس‌های پروازی است.

قیمت بلیط

بلیط‌های اکونومی (economy) و بیزینس (business class) تفاوت‌هایی با هم دارند که مهم‌ترین آن تفاوت قیمت این دو کلاس پروازی است. واژه فرانسوی اکونومی به معنای صرفه‌جویی است و همان‌طور که از نامش مشخص است این نوع کلاس پروازی نسبت به سایر کلاس‌های پروازی به‌صرفه‌تر بوده و قیمت پایین‌تری دارد و در واقع ارزان‌ترین کلاس پروازی را به خود اختصاص می‌دهد. کلاس بیزینس یا تجاری در رده دوم کلاس‌های پروازی قرار می‌گیرد و معمولا با ارائه امکانات و خدماتی گسترده‌تر نسبت به اکونومی قیمت بلیط هواپیما آن بالاتر است.

خدمات فرودگاه تا سوار شدن به هواپیما

سالن‌های استراحت فرودگاه برای پرواز بیزینس کلاس متفاوت بوده که البته این امکانات در هر فرودگاه نیز متغیر است. از آنجایی که این سالن مخصوص افرادی است که در سفر تجاری و کاری هستند، به همین دلیل فضایی آرام و ساکت و راحت برای استراحت دارد و امکانات لازم برای ارتباطات کاری مثل وای‌فای رایگان، میز کار و صندلی و اسنک و نوشیدنی نیز در آن وجود دارد. به علاوه برای ورود به هواپیما بدون ماندن در صف‌های طولانی وارد می‌شوند و می‌توانند از لانژهای اختصاصی ایرلاین‌ها در فرودگاه استفاده کنند. این در حالی است که پروازهای اکونومی سالن اختصاصی و امکانات خاصی در فرودگاه ندارند و برای سوار شدن به هواپیما نیز باید منتظر بمانند تا ابتدا مسافران فرست کلاس، بعد از آن بیزینس کلاس وارد شوند.

امکانات و خدمات

هر ایرلاین و شرکت هواپیمایی خدمات و امکانات رفاهی متفاوتی در کلاس‌های پروازی خود ارائه می‌دهد، بنابراین تفاوت کلاس بیزینس و اکونومی در هر ایرلاین می‌تواند متغیر باشد.

صندلی‌های بیزینس کلاس برخلاف اکونومی در دو ردیف جدا هستند و معمولا با کمی فاصله جلوی آن قرار دارند و مبله، اتوماتیک، جادار و راحت‌تر هستند. بسیاری از ایرلاین‌ها صندلی‌های تخت‌خواب‌شو را در کلاس تجاری نصب کرده‌اند که این صندلی‌ها قبلا در فرست ‌کلاس‌های بین‌المللی ارائه می‌شدند.

همچنین برخی صندلی‌های بیزینس کلاس به صورت کابین‌دار هستند و به مسافران حریم خصوصی بیشتری می‌دهند. این صندلی‌ها معمولا در هواپیماهای پهن‌پیکر به شکل دو صندلی در وسط و یک صندلی در هر دو طرف، قرار می‌گیرند. در هر دو طرف صندلی‌ها یک پنل اختصاصی وجود دارد. غذاهای این کلاس پروازی بسیار خوب و با کیفیت‌تر است و در آن انواع نوشیدنی سرد و گرم سرو می‌شود. در بسیاری موارد مسافران بیزینس کلاس می‌توانند از میان چند نوع غذا، یکی را انتخاب کنند. کابین بیزینس کلاس معمولا از فرست کلاس و اکونومی کلاس جدا است و در در ردیف وسط هواپیما بعد از کابین فرست کلاس قرار دارد.

کلاس‌های اکونومی صندلی‌های هواپیما به صورت ردیفی چیده شده‌اند و فضای محدودی وجود دارد. در طول پرواز برای راحتی مسافران و ایجاد سرگرمی برای گذراندن زمان، مجله یا روزنامه در اختیارشان قرار می‌دهند و در قسمت جلوی صندلی معمولا سیستم صوتی تصویری وجود دارد که فیلم‌ها و برنامه‌های از پیش تعیین شده‌ای دارد.

صندلی‌های کلاس اکونومی به راحتی کلاس اکونومی نیستند و کوچکترند و فضای کمتری در قسمت جلو دارند، بنابراین اگر صندلی را کمی بیشتر خم کنید ممکن است فردی که در عقب نشسته، اذیت شود. همچنین مسافران اکونومی برای سرگرم شدن در طول سفر انتخاب‌های محدودتری در اختیار دارند.

در این کلاس پروازی معمولا یک وعده غذای بسته‌بندی شده با نوشیدنی سرو می‌شود که وعده آن به ساعت پرواز بستگی دارد، که غذاها معمولا یک یا دو مدل است که مسافر می‌تواند فقط یکی را انتخاب کند. میزان وزن بار مسافران هر کلاس پروازی متفاوت است و معمولا در بیزینس کلاس میزان بار از کلاس اکونومی بیشتر است که معمولا با توجه به قوانین ایرلاین‌ها مشخص می‌شود و مسافر برای بار اضافی مستلزم به پرداخت هزینه بیشتر می‌شود. مسافران کلاس اقتصادی معمولا اجازه ندارند وارد کابین کلاس تجاری شوند.

هنگام پیاده‌ شدن از هواپیما، ابتدا مسافران بیزینس و بعد از آن اکونومی کلاس پیاده می‌شوند. به طور کلی در مسیرهای طولانی تفاوت‌های بین کلاس اکونومی و بیزینس بسیار مشهودتر است و تفاوت پرواز بیزنس کلاس و اکونومی کلاس بیشتر در ارائه خدمات، امکانات و قیمت این دو کلاس پروازی است و هر مسافر باید با توجه به شرایط خود و در نظر گرفتن امکانات رفاهی و کیفیتی که از پرواز انتظار دارد، نوع کلاس پروازی خود را انتخاب کند.

 

انتهای پیام/س


[ad_2]