لبخند دریاچه ارومیه به آب/ اتمام عملیات خط انتقال آب از سدهای کانی‌سیب و سیلوه به دریاچه ارومیه
لبخند دریاچه ارومیه به آب/ اتمام عملیات خط انتقال آب از سدهای کانی‌سیب و سیلوه به دریاچه ارومیه

به گزارش قلم پرس از تبریز، عابدین خرّم امروز در جلسه شورای منطقه‌ای احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی، اجرای پروژه‌های انتقال آب را مهم‌ترین اقدام ضروری برای احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد و اظهار داشت: با وجود تکمیل برخی از این پروژه‌ها، هنوز بهره‌برداری از آنها شروع نشده است که باید پیگیری‌های لازم در […]

به گزارش قلم پرس از تبریز، عابدین خرّم امروز در جلسه شورای منطقه‌ای احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی، اجرای پروژه‌های انتقال آب را مهم‌ترین اقدام ضروری برای احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد و اظهار داشت: با وجود تکمیل برخی از این پروژه‌ها، هنوز بهره‌برداری از آنها شروع نشده است که باید پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شود.

وی با اشاره به رویکرد جدید دولت در این موضوع با محوریت اقدامات نرم‌افزاری، افزود: اقدامات نرم‌افزاری و فرهنگی زمانی موثر است که بتوانیم پروژه‌های سخت‌افزاری را تکمیل کرده و آب را به پیکره دریاچه انتقال دهیم.
 
خرم با اشاره به اتمام عملیات عمرانی خط انتقال آب از سدهای کانی‌سیب و سیلوه به دریاچه ارومیه، گفت: با وجود این اقدامات، هنوز تاثیر عملی بر حجم آب دریاچه محقق نشده و کاهش بارندگی‌ها هم مزید بر علت شده است تا امروز تراز دریاچه پایین‌تر از زمان مشابه سال قبل باشد.
 
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه گزارش‌ها باید منطبق بر واقعیت باشد، افزود: امسال هیچ اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه تخصیص نیافته و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید پیگیری کند تا اعتبارات سال جاری و مطالبات گذشته تحقق یابد.

 هیچ ملاحظه‌ای درخصوص انجام وظایف دستگاه‌های استانی نداریم
 
وی با بیان اینکه هیچ ملاحظه‌ای درخصوص انجام وظایف دستگاه‌های استانی نداریم، گفت: کمبود اعتبار نباید مانع از انجام وظایف قانونی بویژه برخورد با فعالیت‌های غیرمجاز و اصلاح الگوی کشت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه شود.
 
خرّم با بیان اینکه خروجی اقدامات دستگاه‌ها، ارزیابی خواهد شد، گفت: همزمان باید حساسیت موضوع را به دستگاه‌های ملی هم منتقل و بهره‌برداری از پروژه‌های به اتمام رسیده را به صورت جدی پیگیری کنیم.
 
وی با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد در روند احیای دریاچه ارومیه، گفت: حضور مردم در صحنه می‌تواند با هزینه کمتر و بهره‌وری بیشتر موثر باشد و لازم است در تمام پروژه‌های احیا، معیشت مردم و ساکنان پیرامون دریاچه مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/