راه اندازی ۲۵۳ واحد جدید تولیدی در آذربایجان‌شرقی / بازگشت ۱۰۷ واحد راکد به چرخه تولید در استان
راه اندازی ۲۵۳ واحد جدید تولیدی در آذربایجان‌شرقی / بازگشت ۱۰۷ واحد راکد به چرخه تولید در استان

به گزارش قلم پرس از تبریز، حبیب امین‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تشریح بخشی از اقدامات سازمان در زمینه جهش تولید با تمرکز بر صنایع پیشران و منتخب به عنوان دومین برنامه محوری وزارت صمت در سال ۹۹، اظهار داشت: استان آذربایجان‌شرقی در راه‌اندازی طرح های ایجادی حائز رتبه دوم کشوری شده و […]

به گزارش قلم پرس از تبریز، حبیب امین‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تشریح بخشی از اقدامات سازمان در زمینه جهش تولید با تمرکز بر صنایع پیشران و منتخب به عنوان دومین برنامه محوری وزارت صمت در سال ۹۹، اظهار داشت: استان آذربایجان‌شرقی در راه‌اندازی طرح های ایجادی حائز رتبه دوم کشوری شده و راه اندازی و ایجاد واحدهای صنعتی جدید در استان رشد ۲۰ درصدی داشته است.

وی از کسب رتبه دوم کشوری در راه اندازی طرح های توسعه‌ای خبر داد و تصریح کرد: با راه‌اندازی ۳۰۰ طرح توسعه واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲ هزار میلیارد تومان، زمینه افزایش اشتغال ۴ هزار و ۸۰۰ نفر در سال جهش تولید فراهم شده است.

رئیس سازمان صمت استان جلوگیری از تعطیلی و حمایت از تداوم فعالیت ۴۴ واحد تولیدی با تغییر مدیریت و مالکیت پروانه بهره‌برداری آنها را یکی دیگر از مهمترین اقدامات مجموعه صمت برشمرد و گفت : بازگردانی ۱۰۷ واحد راکد در شهرک‌های صنعتی استان به چرخه تولید بازگشته‌اند و تحقق این امر در سال گذشته ، موجب صیانت از اشتغال بیش از ۲ هزار نفر شده است.

وی همچنین از احیاء و آغاز فعالیت مجدد 56 معدن استان در سال گذشته خبر داد و افزود:  در سال جهش تولید از  یک هزار و ۲۰۰ واحد و طرح صنعتی در استان به منظور ارائه خدمات و رفع موانع و مشکلات راه اندازی طرح‌ها، بازدید به عمل آمد.

امین زاده از طرح آهک هیدراته اهر، طرح توسعه نفلین سینیت کلیبر، طرح فولاد حدید بناب و طرح تبلت مراغه به عنوان طرح های ملی و مهم وزارت صمت در استان یاد کرد و گفت : در ایام الله دهه فجر سال ۹۹ در سفر مقام عالی وزارت و مسئولان ارشد کشوری و استانی بیش از۲۰ طرح با سرمایه‌گذاری بیش از ۵ هزار میلیارد تومان افتتاح شد.

وی خط افزایش ظرفیت پالایشگاه و افزایش خط تراکتورسازی را از جمله طرح های یاد شده برشمرد و اظهار داشت: در سال جهش تولید در صنایع مختلف اعم از شیمیایی و بهداشتی، تلویزیون، ورق‌های روکش چوبی، نئوپان و ام دی اف، مصنوعات فلزی، کاغذ، سرامیک، قطعات خودرو و طرح های آردسازی شاهد تولید و راه‌اندازی طرح های مهمی در استان بوده‌ایم.

رئیس سازمان صمت استان با اشاره به شیوع بیماری کرونا در سال گذشته، ادامه داد : با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همت دستگاه‌های متولی و بخش خصوصی واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی از ۴ واحد با ظرفیت ۵۰۰ هزار لیتر در روز قبل از شروع کرونا، به ۴۶ واحد تولیدی با ظرفیت ۶ میلیون لیتر در روز افزایش تولید داشتند.

وی گفت: پیش از شیوع بیماری تنها یک واحد تولید ماسک در استان فعالیت داشته که با تمهیدات پیش بینی شده واحدهای تولیدی و صنفی ماسک به بیش از 130 واحد صنعتی و صنفی با ظرفیت تولید بیش از ۱میلیون عدد در روز در جهت مقابله با کرونا ، افزایش یافته است.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱