خواهر تبریز پاک از یاد رفت… / با ذلت روی این صندلی نمی‌نشینم
خواهر تبریز پاک از یاد رفت… / با ذلت روی این صندلی نمی‌نشینم

به گزارش قلم پرس از تبریز، شورای پنجم کلانشهر تبریز جلسات هفتگی خود را همچنان برگزار می کند! جلسه دیروز شورای شهر تبریز با فراموش کاری در یک موضوع مهم آغاز و با اظهار نظرهایی که از آن می توان مفهم عدم کارآیی شورای پنجم و شهردار منتخب ذکر کرد پایان یافت. جلسه ای که […]

به گزارش قلم پرس از تبریز، شورای پنجم کلانشهر تبریز جلسات هفتگی خود را همچنان برگزار می کند!

جلسه دیروز شورای شهر تبریز با فراموش کاری در یک موضوع مهم آغاز و با اظهار نظرهایی که از آن می توان مفهم عدم کارآیی شورای پنجم و شهردار منتخب ذکر کرد پایان یافت.

جلسه ای که رئیس آن با حاشیه عدم تایید صلاحیت برای نامزدی دوره بعد روبه رو شد ( تا مرحله صلاحیت استانی) شاید تمرکز وی را بر موضوع «غزه» بهم زد و از هر سخنی صحبت به میان آورد الا مراودات خواهر خواندگی کلانشهر تبریز در روزهای سخت غزه و مردمانش!

شهرام دبیری چنانچه در سایت رسمی شورای شهر نیز آورده شده از موضوعات پیش پا افتاده تا عنوان چندین تسلیت و تبریک سخن راند اما چیزی از خواهر مظلوم تبریز، غزه مظلوم نگفت.

در این جلسه عبدالله تقی پور رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری از کلاغ های تبریز سراغ گرفت و افزود: در حوزه محیط زیست اقدامات و دیدگاه هایی داشته که همواره خلاء مدیریت جامع شهری در تبریز  مشهود است؛ حیوانات شهری فقط سگ‌ها نیستند باید پرسیده شود کلاغ ها و لک لک های تبریز کجا رفته اند.

با توجه به دهه های گذشته و برخوردها با حیوانات شهری امروز خلاء آموزش شهروندی در این زمینه دیده می‌شود.

وی گفت: یکی از کارشناسان می گفت در فصل زمستان به حیوانات شهری غذا داده می‌شود و این برخلاف رویه طبیعت است باعث افزایش زاد و ولد می‌شود. البته وی در پایان صحبتهایش هر گونه بد رفتاری با حیوانات را محکوم کرد.

محرم محمدزاده بدون اشاره به دریافت ۱۰ درصد از بودجه امسال شهر تبریز به عنوان اوراق مشارکت و بدهکاری شهر گفت: افرادی که کاندیدا شده‌اند به نحوی شورای پنجم را تخریب می‌کنند که انگار هیچ کاری نکردیم اما فقط کلی بدهی دوره قبل را پرداخت کردیم و با قاطعیت می‌گویم که این دوره جزو پاک ترین دوره‌های شورا بوده است.

وی چنان از قاطعیت و پاکدستی می گوید که باورم کنیم موضوع پروژه هایی نیمه کاره ای چون میدان آذربایجان حل و فصل و پروژه های مهمی دیگری بنا شده است. معلوم است اگر دستی به کار نیاید پاک و پاستوریزه باقی می ماند!

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در روز‌های گذشته به صورت مداوم با مدیران شهرداری و فعالان حقوق حیوانات در ارتباط بودم امروز باید از اقدامات شهرداری و شورای شهر در حوزه محیط زیست تقدیر می شد.

وی حتی به صادرات سگ از دیگر شهرها به تبریز پرده برداشت و افزود:  ایجاد پناهگاه نباید به گونه ای باشد که از سایر شهرها سگ‌هارا به تبریز ارسال کنند. وی در چرخشی تقریبا ۱۸۰ درجه ای در پایان صحبتهایش عنوان کرد: خروجی هزینه ها باید مشخص شود. از تهران و ارومیه شخصی های بسیار بزرگی تماس گرفته اند که این اتفاق در شان تبریز نیست، خودمان با دست خودمان به آبروی تبریز لطمه زدیم که باید این موضوع پیگیری شود.

لایحه شهرداری تبریز در خصوص اساسنامه شرکت توسعه و حفاظت پارک بزرگ تبریز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز موضوع دیگری است که با وجود متولی قانونی آن یعنی سازمان پارک ها موضوع عدم کارایی مدیریت در نظارت شورای پنجم و شهردار منتخب را به چالش کشید.

عبدالله تقی پور عضو شورای پنجم تبریز گفت: سازمان پارک ها به عنوان متولی اصلی فضای سبز است که در سال های اخیر چند پارک فرامنطقه‌ای همانند عباس میرزا به مناطق دادند. معتقدم نیازی به راه اندازی شرکت و سازمان موازی برای پارک تبریز نیست و می توان آن را به عهده سازمان سیما منظر و فضای سبز تبریز گذاشت.

سونیا اندیش دیگر عضو شورای شهر از اسم ناموزون پارک بزرگ گفت و بر نکته سنجی خود افزود که در نامگذاری ها باید توجه کرد و اینکه بگوییم پارک بزرگ یا بزرگ تر این درست نیست و این پارک در زمین های حکم آباد ایجاد شده که لازم‌ است به همین نام نامگذاری شود. البته در مورد نام این پارک دیگر اعضا هم اشاراتی بر حاشیه جلسه داشتند تا اینکه شکور اکبرنژاد از ناکارآمدی پنجاه ساله سخن گفت و افزود: پارک بزرگ بلاتکلیف باقی مانده است. لازم است مجموعه‌ای مجزا به صورت اختصاصی برای این پارک ایجاد شود همانگونه که شرکت توسعه و عمران عون ابن علی توانست این منطقه را به درستی مدیریت کند و امروز شاهد موفقیت آن هستیم چنین مجموعه‌ای نیز برای این پارک لازم است.

موضوع ایجاد شرکت برای توسعه پارک بزرگ برای برسی بیشتر به کمیسیون های تخصصی شورا ارجاع داده شد.

اگر موضوعاتی چون شفافیت و تدبیر زیرساخت نبود معلوم نمی شد کارهای انجام گرفته به چشم نیامده را چگونه می شد توضیح داد. موضوعاتی بدیهی و ساده که در نبود عملکرد قابل دفاع بار حقوق شهروندی به آن داده می شود تا از این طریق عملکرد تراشی کرد و به سال های تلف شده مفهوم انتزاعی داد.

سامانه هوشمند مدیریت واحد ماشین آلات شهرداری تبریز که می شود با یک اپلیکیشن ساده درخواست تاکسی های اینترنتی مقایسه کرد موضوعی است که فرج محمد قلی زاده عضو شورای شهر آن را با آب و تاب توضیح می دهد: اقدامی بسیار مثبت بوده است و در حوزه ساختار سازی و اصلاح ساختار در چهار سال گذشته قدم های بسیار مثبتی برداشته شده که شهردار تبریز و مدیران شهرداری تلاش های بسیاری انجام دادند اما این امر بدون سیاست گذاری شورای شهر به وقوع نمی پیوست.

تا قبل از این، این ماشین آلات به صورت جزیره‌ای مدیریت می‌شد و مدیریت واحدی برای آنها وجود نداشت.وی با بیان اینکه در یک منطقه ماشین آلات خوابیده و در مناطقی نیاز به ماشین آلات بود افزود: امروز به صورت واحد تمام دستگاه ها در مدیریت شهری به خدمت گرفته می‌شود.

چنانچه گفته شد پای ثابت اینگونه رونمایی ها کلید واژه شفافیت است و مجبور به یادآوری نکته ای باریک نسبت به شفافیت و راه اندازی سامانه هوشمندی هستیم که می توان به سامانه شفاف جذب نیروهای انسانی از آن نام برد. البته موضوع شفاف سازی در مورد نیروی انسانی  بعد از گذشت یک دوره و پیگیری مختلف در حد شفاف سازی ماشین آلات نبوده و حتی داد عضو شورای شهر تبریز همچون محمدحسن اسوتچی را چنین در آورده است: تبدیل وضعیت نیرو‌های خاص انجام می‌شود اما مجبور نکنید نام تمام افرادی را که غیر قانونی تبدیل وضعیت می‌شوند بگویم.

محمدحسن اسوتچی افزود: من با ذلت روی این صندلی نمی‌نشینم. اگر احساس کنم موضوعات پیگیری نمی‌شود مجبور به واکنش خواهم بود. اینکه شهرداری و شورا به این نتیجه رسیده اند که شفافیت لازمه اجرای کار است خوشحال هستم.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲