اذعان ترامپ: ژنرال سلیمانی فوق العاده بود
اذعان ترامپ: ژنرال سلیمانی فوق العاده بود
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به توانمندی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در ژانویه سال ۲۰۲۰ دستور ترور او را داد، اذعان کرد و او را «ژنرالی فوق‌العاده» خواند.

به گزارش قلم پرس، ترامپ در برنامه «دن بانجیو شو» که بخشی از آن امروز دوشنبه به وقت محلی منتشر شد، افزود: «(سردار شهید) سلیمانی یک رهبر نظامی بود. او یک ژنرال عالی بود.»

ترامپ اضافه کرد: «اگر او زنده می‌بود حمله‌ای که ما انجام دادیم چنین نتیجه‌ای نمی‌داشت.»

رئیس جمهور آمریکا سپس ادعاهای خود درباره تجاوز نظامی ۱۲ روزه در ژوئن ۲۰۲۵ علیه جمهوری اسلامی ایران و دستاوردسازی از آن را تکرار کرد.

وی همچنین در حالیکه به توانمندی سردار شهید سلیمانی اذعان و به صدور دستور ترور این سردار شهید اعتراف کرد، مدعی شد: ما کار بزرگی کردیم و در سراسر جهان مورد احترام هستیم و این همان چیزی است که ما می‌خواهیم،‌ اینکه مورد احترام باشیم.

به گزارش ایرنا، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ابومهدی المهندس جانشین سازمان الحشد الشعبی عراق و هشت تن دیگر از همراهان روز جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در حمله پهپادی آمریکا در بغداد به شهادت رسیدند.