معاون منابع انسانی دادگستری استان آذربایجانشرقی گفت: ادعای ورشکستگی صوری کلاهبرداران حرفهای، تسهیلات گیرندگان بانکی متوسط و کلان، شرکتهای خانوادگی، تشکیل شرکتهای ساخت و ساز، خودروسازی که از ارگانهای اقتصادی و اجرایی هستند باعث ایجاد کانونهای پروندهساز در استان هستند. به گزارش قلم پرس،از تبریز، فیضاللهی معاون منابع انسانی دادگستری استان آذربایجانشرقی ظهر امروز در […]
معاون منابع انسانی دادگستری استان آذربایجانشرقی گفت: ادعای ورشکستگی صوری کلاهبرداران حرفهای، تسهیلات گیرندگان بانکی متوسط و کلان، شرکتهای خانوادگی، تشکیل شرکتهای ساخت و ساز، خودروسازی که از ارگانهای اقتصادی و اجرایی هستند باعث ایجاد کانونهای پروندهساز در استان هستند.
به گزارش قلم پرس،از تبریز، فیضاللهی معاون منابع انسانی دادگستری استان آذربایجانشرقی ظهر امروز در نشست شناسایی کانونهای پروندهساز استان با تأکید بر ضرورت رسمی شدن اسناد و جمعآوری اسناد کاغذی به منظور جلوگیری از جعل و کلاهبرداری افراد سودجو، طرح دعوای اعسار را موجب افزایش پروندهها دانست و اظهار کرد: ماهانه بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده به دادگاه تجدیدنظر وارد میشود که از این تعداد بیش از هزار و ۵۰۰ فقره اعتراض به اعسار است.
وی افزود: همین موضوع یکی از موارد اطاله دادرسی در پروندههای حقوقی و کیفری است و اعتراض ثالث و اعسار بیشترین فراوانی را در پروندههای کیفری و حقوقی استان دارد.
معاون منابع انسانی دادگستری استان گفت: ادعای ورشکستگی صوری کلاهبرداران حرفهای، تسهیلات گیرندگان بانکی متوسط و کلان، شرکتهای خانوادگی، تشکیل شرکتهای ساخت و ساز، خودروسازی که از ارگانهای اقتصادی و اجرایی هستند باعث ایجاد کانونهای پروندهساز در استان هستند.
وی ادامه داد: از طرفی نوسانات بازار، ناتوانی در کنترل تورم و جریانات اقتصادی، ارزهای دیجیتال و برداشت غیرمجاز از حساب باعث افزایش ورودی پرونده و تبدیل به یکی از بزرگترین کانونهای جرایم اقتصادی در کشور و استان شده است.
فیضالهی اظهار کرد: همچنین در سال قبل بالغ بر ۵۷ هزار فقره پرونده با موضوع توهین، به محاکم استان وارده شده است.
پایان پیام/