پلمب  ۵۰ واحد صنفی طلاو جواهر  به‌ دلیل نداشتن پروانه کسب در تبریز
پلمب  ۵۰ واحد صنفی طلاو جواهر  به‌ دلیل نداشتن پروانه کسب در تبریز
رئیس اتحادیه‌ی طلا، جواهر، نقره و سکه‌ی تبریز گفت: در شش ماه اول سال جاری، ۲۳۵ گشت بازرسی توسط این اتحادیه در تبریز انجام شده و ۵۰ واحد صنفی پلمب شد که اغلب آنها به‌ دلیل عدم وجود پروانه کسب پلمب شدند.

به گزارش قلم پرس، میر محمد پوراقدم شربیانی، رئیس اتحادیه‌ی طلا، جواهر، نقره و سکه‌ی تبریز در نشستی با اصحاب رسانه ضمن اشاره به تاریخچه تشکیل اتحادیه های طلا و جواهر در ایران اظهار کرد: اولین اتحادیه طلا جواهر در ایران توسط تبریزی ها در تهران راه اندازی شده و اتحادیه طلا و جواهر تبریز دومین اتحادیه کشور بوده و تا امروز دو هزار و ۳۰۰ نفر در آن از باب تولید و فروش عضویت دارند است

وی بیان کرد: ارزش کیفی طلای تبریز، بالاترین شاخص‌های جهانی را دارد و حتی از انواع ایتالیایی نیز بهتر است، برندسازی در این حوزه برای نشان دادن داشته‌ها و تقویت نقاط قوت و برطرف کردن چالش‌ها، اهمیت دارد و شهر تبریز در حوزه برندسازی نسبت به بازارهای خلیج فارس، دارای نوعی ضعف و عقب ماندگی است که برای حل این مشکل و تقویت آن باید تلاش کنیم.

رییس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز گفت: امید داریم با حمایت دستگاه های مختلف، این استان تبدیل به پایگاهی برای رشد و توسعه عرصه صنعت طلا و جواهر در ایران تبدیل شده و هنرصنعت طلا و جواهر در کشور با منطقه آذربایجان شناخته شود.

وی با اشاره به اینکه فعالان این عرصه کارآفرین هستند و باید از آنها دفاع کرد، گفت: باید از کارآفرین دفاع کنیم که این ماجرا همیشه مبهم است و هیچوقت به آن پرداخت نشده است. هنر صنعت طلا و جواهر زنجیره‌ی بزرگی دارد که از معدن شروع به کار میکند و خودش را در دستان بانوان نمایش میدهد.

شربیانی با بیان اینکه گردش مالی در سطح کشور یکی از اساسی ترین نقطه‌ها است افزود: تفاوت طلا با صنعت‌های دیگر از جمله ارزش افزوده است که متاسفانه قانون مالیات بر ارزش افزوده چالش بزرگی برای همکاران بود.

وی ادامه داد: در شش ماه اول سال جاری، ۲۳۵ گشت بازرسی توسط این اتحادیه در تبریز انجام شده و ۵۰ واحد صنفی پلمب شد که اغلب آنها به‌ دلیل عدم وجود پروانه کسب پلمب شدند.

 

رییس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز، با اشاره به برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در تبریز، ادامه داد: این نمایشگاه ۲۳ تا ۲۶ آبان با حضور ۱۰۰ شرکت کننده در محل نمایشگاه های بین المللی تبریز برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: در حاشیه این نمایشگاه دومین همایش ملی توسعه صادرات مصنوعات طلا، جواهر، نقره، گوهرسنگ و صنایع وابسته نیز روز ۲۳ آبان ماه با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنف هنرصنعت طلا و جواهر برگزار می‌شود.

رییس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز گفت: باید این فرصت را غنیمت شمرده و با بررسی مشکلات و محدودیت های این صنعت، فاصله خود با دنیا را مقایسه و در راه توسعه گام برداریم.

شربیانی با بیان اینکه گردش مالی در سطح کشور یکی از اساسی ترین نقطه‌ها است افزود: تفاوت طلا با صنعت‌های دیگر از جمله ارزش افزوده است که متاسفانه قانون مالیات بر ارزش افزوده چالش بزرگی برای همکاران بود.

وی درخصوص اعتصابات اخیر طلافروشان گفت: اعتصاب اخیر طلافروشان نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و تعطیلی بازار طلا ربطی به بحث مالیات نداشت.

 

انتهای پیام/