هم‌افزایی مدیریت شهری و پلیس راهور برای ساماندهی ترافیکی باغشمال و عمارت کلاه‌فرنگی
هم‌افزایی مدیریت شهری و پلیس راهور برای ساماندهی ترافیکی باغشمال و عمارت کلاه‌فرنگی

هم‌افزایی مدیریت شهری و پلیس راهور برای ساماندهی ترافیکی باغشمال و عمارت کلاه‌فرنگی در راستای تقویت تعامل و هم‌افزایی میان مدیریت شهری و پلیس راهور، آرمان امین‌بخش، شهردار منطقه ۳ تبریز به همراه معاونین ومدیران منطقه با رئیس پلیس راهور تبریز و جمعی از همکاران این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش قلم پرس […]



هم‌افزایی مدیریت شهری و پلیس راهور برای ساماندهی ترافیکی باغشمال و عمارت کلاه‌فرنگی

در راستای تقویت تعامل و هم‌افزایی میان مدیریت شهری و پلیس راهور، آرمان امین‌بخش، شهردار منطقه ۳ تبریز به همراه معاونین ومدیران منطقه با رئیس پلیس راهور تبریز و جمعی از همکاران این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش قلم پرس ، در این دیدار، بر ضرورت توسعه همکاری‌های مشترک میان شهرداری منطقه ۳ و پلیس راهور با هدف تسهیل تردد شهروندان، ارتقای ایمنی معابر و مدیریت ترافیک در محدوده پروژه‌ها و مجموعه‌های پرتردد منطقه تأکید شد.

بخش مهمی از این نشست به بررسی موضوعات مرتبط با عمارت تاریخی کلاه‌فرنگی و مجموعه پارک باغشمال اختصاص یافت؛ مجموعه‌ای که با توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، تفریحی و گردشگری، به یکی از کانون‌های مهم حضور شهروندان و خانواده‌ها در منطقه تبدیل شده است.

شهردار منطقه ۳ تبریز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های جدید ایجادشده در باغشمال و عمارت کلاه‌فرنگی، بر ضرورت هماهنگی مستمر با پلیس راهور برای مدیریت جریان ترافیک، تأمین نظم و ایمنی، ساماندهی پارک خودروها و تسهیل دسترسی شهروندان در زمان برگزاری رویدادها و برنامه‌های مختلف تأکید کرد.

همچنین در این نشست، راهکارهای همکاری مشترک برای پیش‌بینی و مدیریت شرایط ترافیکی در زمان برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در عمارت کلاه‌فرنگی و پارک باغشمال مورد بررسی قرار گرفت.

امین‌بخش با تأکید بر اینکه توسعه فضاهای شهری بدون تأمین دسترسی ایمن و روان شهروندان کامل نخواهد بود، همکاری پلیس راهور را یکی از ارکان مهم در موفقیت برنامه‌های پیش‌رو در این مجموعه دانست.

در ادامه نیز رئیس پلیس راهور تبریز و کارشناسان این مجموعه ضمن بررسی مسائل موجود، بر تداوم همکاری و هماهنگی با شهرداری منطقه ۳ برای مدیریت بهتر ترافیک و ارتقای ایمنی شهروندان تأکید کردند.